Παναθηναικος - Αρμανι Μιλανο Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/12)

Παναθηναϊκος – Ολιμπια Μιλανο Live streaming

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Panathinaikos – Armani Milano Live Streaming: Φορτσάρει ο Παναθηναϊκός με στόχο να μπει στην οκτάδα της Euroleague! To «τριφύλλι» υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, στη 12η στροφή της διοργάνωσης και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την 4η σερί νίκη εκτός συνόρων.

Ο «εξάστερος» μπορεί να ηττήθηκε τη Δευτέρα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος (68-66). Όμως ο τρόπος που ήρθε η ήττα περισσότερο πείσμωσε τους «πράσινους», παρά τους απογοήτευσε. Παράλληλα, έφερε συσπείρωση στην πλευρά των φιλάθλων και η ζήτηση για τα εισιτήρια κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο εκτοξεύθηκε στα ύψη.

Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς κοίταξαν στα μάτια τους «ερυθρόλευκους» κι έχασαν τη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης. Ενώ αποχώρησαν από τον Πειραιά και με έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Μάλιστα, η ΚΑΕ έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο ότι έχει ανεβάσει στροφές και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που ψαχνόταν στα μέσα Οκτωβρίου.

Η επικράτηση (67-81) με τη Ζαλκίρις στο Κάουνας διαδέχθηκε τις νίκες με Βιλερμπάν και Βίρτους και οι «πράσινοι» μετά από 2 χρόνια και 10 μήνες πανηγύρισαν τρεις διαδοχικές επιτυχίες στην Euroleague. Μάλιστα, το «ροζ φύλλο» απέναντι στους Λιθουανούς έβαλε τον Παναθηναϊκό (5-6) σε τροχιά οκτάδας, αφού οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς σκαρφάλωσαν στην 9η θέση της βαθμολογίας. Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Ντέγιαν Ράντονιτς

Οι παίκτες έχουν βρει συγκεκριμένους ρόλους και παρουσιάζουν μεγάλη βελτίωση στην άμυνα κάτι που φέρει τη σφραγίδα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Παναθηναϊκός σε εκτός έδρας ματς κράτησε τον Ολυμπιακό στους 68 πόντους και τη Ζαλγκίρις στους 67, ενώ στο ΟΑΚΑ η Βιλερμπάν με δυσκολία σκόραρε 58 πόντους!

Όπως και στο ΣΕΦ έτσι και στο Κάουνας οι Μπέικον, Γουόλτερς έδειξαν τις ηγετικές τους ικανότητες. Παίκτης κλειδί στο διάστημα αυτό είναι ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικάνος είναι ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» στην Euroleague με 15,7 πόντους ανά ματς, ενώ έχει τεράστια συνεισφορά και στην πίσω πλευρά του παρκέ! Φυσικά, ο Μαυροβούνιος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από αυτό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

«Προερχόμαστε από ένα σκληρό ματς με τον Ολυμπιακό. Κάποια λάθη στην άμυνα κυρίως, αλλά και στην επίθεση μας στέρησαν τη νίκη. Η επίθεσή μας στο δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλή, αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ, παρότι κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Στο τέλος, είχαμε καλή ευκαιρία για να κερδίσουμε. Πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επόμενο στη EuroLeague. Συνεχώς βελτιωνόμαστε και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί νικών».

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming: Σε κακό χάλι η Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο μοιάζει με πληγωμένο θηρίο και έρχεται στο ΟΑΚΑ με στόχο να βγει από το αδιέξοδο της. Οι Ιταλοί παρότι διαθέτουν υψηλό μπάτζετ, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (3-8) και είναι η αρνητική έκπληξη της σεζόν. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα προέρχεται από 7 σερί ήττες στην Euroleague και την περασμένη αγωνιστική έχασε και από την Μπασκόνια (78-62).

Αγωνιστικά, παρουσιάζει μεγάλες αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση, ενώ και οι τραυματισμοί την έχουν τσακίσει. Οι Ιταλοί αναζητούν λύσεις στον οργανωτικό τομέα, καθώς ο τραυματισμός του Κέβιν Πάνγκος τους αποδιοργάνωσε στα γκαρντ (εκτός για 6 βδομάδες).   

Η ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, προδιαθέτει για ένα ματς θρίλερ. Από το 2018 οι συγκρούσεις των δύο στο ΟΑΚΑ, κρίνονται στις μικρές λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες (80-72 και 86-83 στην παράταση), ενώ η Αρμάνι έχει «χαμογελάσει» τρεις φορές (83-86, 78-79, 75-76).Παναθηναικος Live Streaming

Καμπανάκι κινδύνου από Ράντονιτς ενόψει Αρμάνι

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως ο Μάριους Γκριγκόνις δε θα αγωνιστεί ούτε στο αυριανό ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, την οποία χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από επτά ήττες. Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σάσαρι. Και ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι έτρεξαν σερί 32-0. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί στη συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε και κάποια προβλήματα για τα οποία θα δούμε αύριο, ενώ ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς».

Tα ματς που κρίνονται στο τελευταίο σουτ: «Κάποια τα κερδίσαμε, κάποια τα χάσαμε όπως το τελευταίο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε την ευκαιρία μας το τελευταίο σουτ».

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Πονίτκα

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι και στάθηκε στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, ενω μίλησε και για τα… κλειδιά που θα κρίνουν τον νικητή. Διαβάστε τα όσα είπε.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς έως τώρα στη σεζόν. Και αυτό λόγω του ότι η Αρμάνι δεν είναι στη θέση που θα ήθελε, έχασε κάποια ματς στην σειρά στην Euroleague αλλά στο τελευταίο της ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα έπαιξε πραγματικά πολύ καλά. Σίγουρα ψάχνει κάποιο σερί νικών, κάτι που κάνει το ματς ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στο κοινό μας και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να προσπαθήσουμε να νικήσουμε γιατί είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε αυτό το νικηφόρο μας σερί στην Euroleague. Στα τελευταία τρία ματς δείξαμε ότι έχουμε βελτιωθεί και αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι τη φετινή σεζόν πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα. Και ένα τεράστιο βήμα θα είναι αυτό το ματς.

Έχουν πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Και μπορεί σε ένα ματς να βγει κάποιος μπροστά και να κάνει την διαφορά. Ο Μπάρον είναι εξαιρετικός σουτέρ, έχουν ταλέντο από την περιφέρεια όπως και μέσα στην ρακέτα. Και αν ξεκινήσουν ζεστοί θα είναι δύσκολο να τους σταματήσουμε μετά. Πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλή άμυνα ενώ η καλή επίθεση είναι έξυπνη άμυνα. Γιατί εάν δεν κάνεις λάθη, δεν θα τους δώσει το δικαίωμα να τρέξουν. Όπως στο τελευταίο ματς, ο Ολυμπιακός πέτυχε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον και θα είναι το κλειδί για εμάς. Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν καλή άμυνα στο ‘πέντε εναντίον πέντε’. Πρέπει να είσαι πολύ ταλαντούχος για να σκοράρεις πάνω σε τέτοιες άμυνες».

Ποιοι σφυρίζουν τον αγώνα

Οι «πράσινοι» αναζητούν την τέταρτη διαδοχική νίκη που θα τους διατηρήση σε επαφή με τα πλέι οφ και την πρώτη οκτάδα και κόντρα στην ιταλική ομάδα με την παρουσία του κόσμου τους στοχεύουν σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευθύνουν, όπως ενημέρωσε η Euroleague, οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Έμιν Μογκούλκοτς και Εμίλιο Πέρεθ, οι οποίοι ορίστηκαν διαιτητές της αναμέτρησης.

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News