Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο για την 14η αγωνιστική της Euroleague

  • 21/12/2018 – 21:00
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 14ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Τσάβι Πασκουάλ πλέον καλείται να επιστρέψει στον ίσιο δρόμο υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο.

Τα… ρέστα του για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα play offs και να αποδείξει πως υπάρχει «φως» στην άκρη του τούνελ που έχει μπει παίζει ο Παναθηναϊκός.

Χωρίς τον Τσάβι Πασκουάλ, που χθες απολύθηκε, οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο δίχως περιθώρια για άλλες απώλειες.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming:

Ο Γιώργος Βόβορας με τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο αλλά και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη θα έχουν την ευθύνη την τεχνικής καθοδήγησης μέχρι την πρόσληψη του επόμενου προπονητή, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ρικ Πιτίνο.

Η συντριβή από τη Ρεάλ αποτέλεσε ψυχολογικό πλήγμα, αλλά μια νίκη επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας, που είναι ευθέως ανταγωνιστική ως προς τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην οκτάδα, θα δείξει πως υπάρχει σφυγμός.

Βλέποντας, δε, το πρόγραμμα που ακολουθεί, με ΑΕΚ και ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και τρία σερί εκτός με Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις και Μακάμπι, γίνεται πασιφανές πως αν ο Παναθηναϊκός δεν συνέλθει άμεσα θα χαθεί πρόωρα το τρένο.

Εκτός μάχης παραμένει για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Η δε Αρμάνι Μιλάνο έρχεται επίσης με την ψυχολογία στο ναδίρ μετρώντας πέντε σερί ήττες, που την έχουν ρίξει στο 6-7, όπως και ο Παναθηναϊκός.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πάντως, για τον Σιμόνε Πιανιτζάνι, καθώς και ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Διαιτητές θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).

Αφεντικό στην προϊστορία 

Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι στην προϊστορία των αγώνων του με τη Μιλάνο μετρώντας 12 νίκες σε 16 ματς, ενώ ως γηπεδούχος μετρά επτά νίκες σε οκτώ ματς.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Καλάθης: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να βγάζουμε περισσότερη ενέργεια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίζουμε με ένα στόχο και να δίνουμε μάχη για 40 λεπτά. Είναι καλό να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει να μάθουμε από το τελευταίο ματς και να ανταπεξέλθουμε άμεσα και να πάρουμε τη νίκη. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, να παίζω μπάσκετ, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα. Εϊχαμε και στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις, αυτή τη φορά υπάρχει περισσότερη πίεση, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, είναι η δουλειά μας να ξεπερνάμε τέτοιες καταστάσεις, έχουμε μία καλή ομάδα, ελπίζω να ανακάμψουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Ο Μάικ είναι το αφεντικό, θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Πιανιτζάνι: ««Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι για εμάς, καθώς προσπαθούμε να βρούμε ξανά τη χημεία μας στο καλύτερο δυνατό, μετά την επιστροφή του Νέντοβιτς. Ο Παναθηναϊκός χτίστηκε, έχοντας υψηλούς στόχους. Μπορούν να κάνουν καλές αλλαγές στην άμυνα με τους ψηλούς, οι Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι μπορούν να σε… σκοτώσουν όπως βγαίνουν από τα σκριν, ενώ ο Καλάθης είναι ο ηγέτης τους και ειδικά στην έδρα τους έχει μεγάλη επίδραση. Θα πρέπει να είμαστε κοντά και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να είμαστε πιο φρέσκοι και θα πρέπει ο καθένας να βοηθήσει τον άλλον, ακόμη και αν αγωνιστεί για δύο λεπτά. Αυτός, είναι ο μοναδικός τρόπος για να μείνουμε κοντά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Μέχρι στιγμής, σε νίκες και ήττες, ήμασταν παντού ανταγωνιστικοί και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Αθήνα».».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μη διαθέσιμα λινκς…

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News