Παναθηναικος - Αρμανι Μιλανο καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 8/12

Καρφί Λι: «Δεν είμαι εγώ ο διαιτητής...»

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 12ης αγωνιστικής της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός πατάει «γκάζι» στην Euroleague και μετά τις τρεις σερί νίκες απέναντι σε Βίρτους, Βιλερμπάν και Ζαλγκίρις στο Κάουνας μπήκε για τα καλά στο κόλπο της οκτάδας. Στον «εξάστερο» φιλοδοξούν να διευρύνουν το σερί με αντίπαλο την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ.

Η βελτίωση στην άμυνα είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού, αφού οι «πράσινοι» σκυλιάζουν πλέον και στην πίσω πλευρά του παρκέ. Συγκεκριμένα κράτησαν τη Ζαλγκίρις στους 67 πόντους, τη Βιλερμπάν στους 58, ενώ τη Δευτέρα, παρά την ήττα στο ντέρμπι, περιόρισαν τον Ολυμπιακό στους 68 πόντους. Οι παίκτες του Ράντονιτς δεν θα αλλάξουν την επιτυχημένη αμυντική τακτική.

Επίσης, δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι η άσχημη συνήθεια του Παναθηναϊκού που από την αρχή των αναμετρήσεων κυνηγούσε στο σκόρ ανήκει στο παρελθόν! Οι «πράσινοι» με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γουόλτερς, Μπέικον, Γουίλιαμς έχουν αποκτήσει χαρακτήρα και στα τελευταία 4 παιχνίδια έδειχναν την πλάτη τους από το πρώτο ημίχρονο. Μέσα στο καυτό ΟΑΚΑ και απέναντι στους Ιταλούς θα πατήσουν «γκάζι» από την εκκίνηση.

Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως ο Μάριους Γκριγκόνις δε θα αγωνιστεί ούτε στο αυριανό ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, την οποία χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από επτά ήττες. Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σάσαρι. Και ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι έτρεξαν σερί 32-0. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί στη συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε και κάποια προβλήματα για τα οποία θα δούμε αύριο, ενώ ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει».

Σε ερώτηση για την κατάσταση της ομάδας του, ανέφερε: «Παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς».

Όσο για τα ματς που κρίνονται στο τελευταίο σουτ: «Κάποια τα κερδίσαμε, κάποια τα χάσαμε όπως το τελευταίο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε την ευκαιρία μας το τελευταίο σουτ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News