ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Αντίο με το κεφάλι ψηλά σε μια χρόνια… σαν ψέμα!

Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι στη φετινή Ευρωλίγκα δίνει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής (1/4, 21:00).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ Live Streaming

Να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση ανάλογη της φανέλας του είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Αρμάνι. Οι πράσινοι απογοήτευσαν από την εικόνα τους κόντρα στην Μπασκόνια. Μια εικόνα που είχε ως λογική συνέπεια άλλη μια ήττα για το τριφύλλι.

Ωστόσο, το παιχνίδι με τους Ιταλούς είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις. Ζητούμενο να παλέψει και αν μπορέσει να πάρει μια νίκη στο φινάλε των φετινών αγώνων Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ. Στη περίπτωση που η ομάδα του Όντετ Κάτας πάρει το παιχνίδι πληρώνει όσους τη στηρίξουν με απόδοση 3.50!Live Streaming Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ Ζωντανά

Ένα από τα ελάχιστα πράγματα που μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από την τρέχουσα απογοητευτική σεζόν είναι το «διπλό» του πρώτου γύρου στο Μιλάνο. Εκεί οι πράσινοι είχαν επικρατήσει 77-80 στο «Φόρουμ» με τεράστια ανατροπή στην επανάληψη.

Βέβαια η πικρή αλήθεια είναι ότι η Αρμάνι έχει φέτος εκπληκτική ομάδα και απόδειξη αυτού είναι οι 20 νίκες – 12 ήττες και η 4η θέση στην οποία βρίσκεται η ιταλική ομάδα. Σε περίπτωση που αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός επικεντρωθεί και παίξει καλά στην άμυνα και σημειωθούν μέχρι 160 πόντοι (under 160.5 πόντοι), τότε δίνει στοιχηματικά 1.86.

Στο κομμάτι προϊστορίας  στη τελευταία πεντάδα αγώνων στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει τρεις νίκες και Αρμάνι Μιλάνο δύο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News