Παναθηναϊκός – Αρμάνι: Φαβορί για πρώτος σκόρερ ο Χεζόνια

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα

Σε ρυθμούς Αρμάνι κινείται ο Εξάστερος…

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του μέσα στη σεζόν. Υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (1/4, 21:00) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ με απόλυτο ζητούμενο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και έχοντας πάντα σαν στόχο την 11η νίκη στην Euroleague.

Γκράντε αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι, με τον άσο να παίζεται την ώρα αυτή στο 3.50! Σχετικά ανοικτό παιχνίδι βλέπουν οι στοιχηματικές, πιθανόν επηρεασμένες από το υψηλό σκορ στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια. Το line το συναντάμε στους 160.5 πόντους, με το Over 160.5 να έχει απόδοση 1.89.

Ο Παναθηναϊκός, όπως αποτυπώνεται στις αποδόσεις, υπολογίζεται να σημειώσει 75-76 πόντους. Οι Over 75.5 πόντοι των γηπεδούχων παίζουν σε απόδοση 1.78. Όσον αφορά το κομμάτι των σκόρερ του αγώνα, εκεί βλέπουμε τον Μάριο Χεζόνια να φιγουράρει πρώτος στη λίστα, σε απόδοση 2.80.

 

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News