Παναθηναϊκός - Αρμάνι 90-77: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Αρμάνι 90-77: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Από κει που ο Παναθηναϊκός φαινόταν να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του χωρίς τον βασικό του γκαρντ, τον Γουόλτερς… κατέληξε τελικά να πάρει νίκη 13 πόντων απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και να τη διατηρήσει στην τελευταία θέση της Ευρωλίγκα! Ο Ετόρε Μεσίνα κατάφερε να χάσει και το αποψινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, μετά από εκείνο που του είχε πάρει μέσα από τα χέρια ο Σέλβιν Μακ προ διετίας!

Ο Μπέικον έκανε αδιανόητα πράγματα, «εξιλεώθηκε» για το ΣΕΦ και κατέγραψε εμφάνιση 31 πόντων. Ο ακούραστος Πάρις Λι (χωρίς τη μαμά στην εξέδρα) «κέντησε», ο Παπαγιάννης έβαλε το καλάθι της ισοφάρισης, ο Π. Καλαϊτζάκης έβγαλε την άμυνα του ματς, ο Ράντονιτς πήρε το challenge της νίκης!

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (7/10): Αν η Αρμάνι έβρισκε σκορ στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας, θα είχε πάρει και το ροζ φύλλο αγώνα. Όμως, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έβαλε σωστά το κορμί του και πήρε το φάουλ από τον Καμπαρό, εξασφαλίζοντας σίγουρη παράταση για τους «πράσινους».

Πάρις Λι (9/10): Ο άνθρωπος αγωνίστηκε 38:56, σκόραρε 22 πόντους, μοίρασε 5 ασίστ και έκλεψε 4 μπάλες. Κολλούσε αρκετές φορές η μπάλα στα χέρια του, δεν είναι επ ακριβώς, ο αντικαταστάτης του Γουόλτερς, όμως, ολόκληρη η ομάδα προσαρμόστηκε με το πέρας του χρόνου στο παιχνίδι του.

Γιώργος Παπαγιάννης (7/10): Από δικό του alley oop κάρφωμα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 72-72. Δεν έπιασε υψηλή απόδοση, όμως, είχε τη δική του μεγάλη στιγμή στο ματς. Μάλιστα, σκόραρε ξανά από τα 6,75 μέτρα στο 1 από τα 2 τρίποντα των «πρασίνων» στο πρώτο ημίχρονο.

Λευτέρης Μποχωρίδης (2/10): Κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά δεν κατάφερε να τον δικαιώσει. Η βραδιά έγινε χειρότερη για εκείνον, καθώς τραυματίστηκε προς το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Ντέρικ Ουίλιαμς (6/10): Παραμένει πολύτιμος ο Αμερικανός, ακόμη κι αν έχει κάνει ένα βήμα… πίσω στην απόδοσή του. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (4/10): Πήρε 4 λεπτά στον αγώνα και προσέφερε 2 πόντους.

Σαμοντούροβ – Αβδάλας – Χουγκάζ (-): Δεν αγωνίστηκαν.

Ντουέιν Μπέικον (10/10): Μπασκετική δικαιοσύνη! Ο Αμερικανός έκανε «όργια» στο παρκέ με 31 πόντους (9/12 εντός πεδιάς, 2/8 τρίποντα, 7/9 βολές) και 7 ριμπάουντ. Του το… χρώσταγε η μπάλα, μετά τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ!

Ματέους Πονίτκα (7/10): Ο Πολωνός περιόρισε σε σημαντικό βαθμό τα λάθη του (έκανε μόλις 2), είχε 50% στο σουτ (2/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές) και μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Στην τελευταία φάση του αγώνα δεν έπρεπε να βάλει το χέρι του στο σουτ του Μπέικον.

Αρτούρας Γκουντάιτις (6/10): Προσέφερε 6 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 17 λεπτά αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News