Παναθηναϊκός - Αρμάνι 64-77: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - Αρμάνι 64-77: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον τελικό με την Αρμάνι.

Το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι επηρέασε αρκετά τη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού και δεν είχε αρκετά αποθέματα ενέργειας στο τελευταίο δεκάλεπτο του τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση, το διήμερο στο ΟΑΚΑ αφήνει μια γλύκα στους «πράσινους», αλλά και δείχνει το δρόμο για το πού πρέπει να δουλέψει το Τριφύλλι – εν μέσω ενισχύσεων – για να διεκδικήσει σε μια εβδομάδα το Σούπερ Καπ.




Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (3/10): Αποκομίζει πολύτιμες εμπειρίες ο Καλαϊτζάκης κι αυτό είναι θετικό τόσο για εκείνον, όσο και για την ομάδα.

Νέιτ Ουόλτερς (6,5/10): Ξεκίνησε θεαματικά σε έναν ακόμη αγώνα, στο β΄ ημίχρονο έπεσε αισθητά η απόδοσή του.

Πάρις Λι (7/10): Θα γίνει ο … αγαπημένος της εξέδρας ο Καμερουνέζος. Κυνηγάει μέχρι τέλους τις φάσεις, είναι «κλέφτης», δημιουργεί και σκοράρει!




Γιώργος Παπαγιάννης (6/10): Θετική εμφάνιση από τον «πύργο» του Παναθηναϊκού που μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρντ, ωστόσο, προσέφερε 7 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (6/10): Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ορεξάτος και σκόραρε 8 πόντους. Δεν του βγήκε το δημιουργικό παιχνίδι με 1 μόλις ασίστ.




Ντέρικ Ουίλιαμς (4/10): Μετά από μια καταιγιστική εμφάνιση με την Εφές ο Αμερικανός πάτησε απότομα «φρένο». Δεν ήταν σε καλή βραδιά, ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν πως εκείνος δεν έχει δείξει ακόμα το πραγματικό του πρόσωπο.

Άντριου Άντριους (5/10): Από το απόλυτο… τίποτα της Παρασκευής, ο Αμερικανός το πήρε προσωπικά και έδειξε μερικά καλά στοιχεία με τους Ιταλούς. Στην πορεία του αγώνα βελτίωσε τις επιδόσεις του και έβγαλε το ματς στους 9 πόντους.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (3/10): Αστόχησε σε μερικά σουτ, δεν βρήκε ψυχολογία και έμεινε… πίσω στο παιχνίδι.




Σαμοντούροφ – Χουγκάζ (-)

Λευτέρης Μαντζούκας (6/10): Ο μικρός με το πέρασμά του, έδωσε πνοή στον Παναθηναϊκό. Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να διεκδικήσει αρκετά λεπτά στην Ευρωλίγκα.

Αρτούρας Γκουντάιτις (6/10): Δυναμική εμφάνιση από τον Λιθουανό, ήταν παρών στην καλή πεντάδα που «αντιστάθηκε» στην Αρμάνι και δεν της επέτρεψε να ξεφύγει στο σκορ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News