Παναθηναϊκός: Αρκεί να μην τον κάψουμε κι αυτόν

Ο Σπόραρ ανέβασε το πιο... ηδονικό βίντεο από τη Λεωφόρο! (vid)

Ελπίζουμε το γκολ που πέτυχε να τον βοηθήσει να πάρει πάνω του ψυχολογικά.

Τόσο καιρό παίζεις χωρίς το εύκολο γκολ, ο Φώτης Ιωαννίδης δεν το έχει καθόλου με τα τελειώματα, μένει ο Αντράζ Σποράρ.

Όσο κι αν το κοινό γκρινιάζει μαζί του είναι παίκτης που έχει δώσει πολλά φέτος και μπορεί ακόμα περισσότερα.

Εξετάζοντας προσεκτικά τις κινήσεις του χωρίς την μπάλα αλλά και τις κινήσεις που τον φέρνουν σε θέση για γκολ ο Σλοβένος είναι παίκτης που παίζει στο όριο του οφσάιντ, τοποθετεί το σώμα του στη τυφλή γωνία του αντίπαλου στόπερ και του αρέσει να φεύγει στην πλάτη του, εκμεταλλευόμενος το ξεπέταγμά του.

Τα περισσότερα γκολ της καριέρας του τα έχει πετύχει με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να αποτελέσει μεγάλο όπλο σε έναν Παναθηναϊκό που είναι δουλεμένος στο επιθετικό transition, ειδικά τώρα που οι Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι μπορούν να προσφέρουν επιπλέον πράγματα αλλά και στήριξη στον Μπερνάρ που για εβδομάδες έμοιαζε τόσο μόνος δημιουργικά.

Απέναντι σε καλά οργανωμένες και κλειστές άμυνες, ο Σπόραρ είναι εκείνος που θα ανοίξει τους χώρους, θα βοηθήσει στους συνδυασμούς έξω από την περιοχή και στη συνέχεια θα πάρει θέση στο ”κουτί” για να ολοκληρώσει μία προσπάθεια. Αρκεί να μην τον κάψουμε κι αυτόν!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News