Παναθηναϊκός - Άρης ώρα: Να "σπάσει" το ρόδι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Άρης ώρα: Να "σπάσει" το ρόδι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Άρης ώρα: Τη πρώτη του νίκη στα play off ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Άρη σήμερα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος (Novasports, Newspao.gr, 19:30).

Οι “πράσινοι” προέρχονται από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και -παρά τα πολλά προβλήματα- θέλουν την πρώτη τους νίκη.

Θυμίζουμε πως οι Ινσούα, Χ. Δώνης, Γιόχανσον, Βαγιαννίδης, Αποστολάκης, Ζαχίντ έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο Νούνες.

Ακόμη, τραυματίες είναι οι Μπεκ και Νάγκι, ενώ ο Πούγγουρας επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως εννέα παίκτες από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην αποστολή του “τριφυλλιού” για το σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Χριστογεωργο, Μπουζούκη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Χατζηγιοβάνη, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη και Τζαβιδα, με τον τελευταίο να κάνει ντεμπούτο σε αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Χριστογεώργο, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Τζαβιδα, Μακέντα, Περέα και Καμπετσή.

Παναθηναϊκός – Άρης ώρα: Η ατάκα του Αγγελίνα για το παιχνίδι

Ο, βοηθός του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας τόνισε, σε συνέντευξη στα κανάλια NOVASPORTS, τη σημασία που έχει το παιχνίδι κόντρα στον Άρη για τον Παναθηναϊκό με τους “πράσινους” να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα play offs.

Αναλυτικά:

“Στα παιχνίδια των πλέι οφ δεν ξέρεις ποτέ τι θα αντιμετωπίσεις. Θέλουμε να κάνουμε επιτέλους την πρώτη μας νίκη και θα προσπαθήσουμε πολύ για να το πετύχουμε”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News