ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Άρης: Μόνος δρόμος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η νίκη στη Λεωφόρο!

Επιστροφή στις νίκες και τις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον Άρη στην Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος (18/4, 15:00).

Panathinaikos – Aris Live Streaming

Υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη» και την ήττα που ήρθε όταν οι πράσινοι έμειναν με 10 παίκτες, είναι ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε το ματς με τον Άρη κρύβει παγίδες και έχει το λεγόμενο «πρέπει». Συγκεκριμένα, το τριφύλλι είναι στους 49 βαθμούς και αν νικήσει τον Άρη θα τον πλησιάσει στους 2 πόντους.

Ταυτόχρονα οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν 51 βαθμούς και είναι σε απόσταση «βολής» για το τριφύλλι. Όπως και να το δει κανείς το παιχνίδι με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης έχει τον χαρακτήρα τελικού και ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πάντα για να νικήσει, αν συμβεί αυτό έχει στοιχηματική απόδοση 2.40. Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Με εξαίρεση τον φετινό αγώνα στο ΟΑΚΑ όπου ο Άρης επικράτησε 0-1 στο τελευταίο ματς του Πογιάτος, στα προηγούμενα εννέα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας, το τριφύλλι μετρά 6 νίκες και άλλα δύο ματς ήρθαν ισόπαλα. Το σενάριο ισοπαλίας δίνεται στο 3.15.

Οι πράσινοι είχαν και μία ακόμη ατυχία με τον Χατζηγιοβάνη που υπέστη θλάση και έτσι θα σπάσει η τριάδα στην επίθεση με τους Βιγιαφάνιες και Μακέντα. Παράλληλα, εκτός μάχης είναι σταθερά ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα με σκορ 1-3 από την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει αγωνιστικά ζητήματα. Συμπερασματικά, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να επιτρέψει στον Άρη να πιστέψει στο αποτέλεσμα. Το ακριβές σκορ 2-0 προσφέρεται στο 10.50!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/sb2ck1bK

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News