Παναθηναικος - Αρης Live Streaming | Panathinaikos - Aris

Παναθηναικος - Αρης Live Streaming

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming:

Μεγάλο παιχνίδι υπόσχονται Παναθηναϊκός και Άρης στη Λεωφόρο (21:30) για τη 16η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες να φιλοδοξούν να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί στο 2022.

Panathinaikos – Aris Live Streaming

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη σκιά του κορωνοϊού, αφού και οι δύο πλευρές ταλαιπωρούνται από αρκετά κρούσματα. Όμως το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το 2021 με δύο σερί νίκες και φιλοδοξεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» μέσα στην έδρας τους έχουν συλλέξει τους 19 από τους 23 βαθμούς (6-1-1) και ο Γιοβάνοβιτς περιμένει οι παίκτες του να συνεχίσουν το θετικό σερί.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχεδιάζει επιθετικό πλάνο. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει με την επιτυχημένη συνταγή που έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του το ‘21. Υπενθυμίζουμε ότι οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνες και Παλάσιος με τον Καρλίτος στην κορυφή του 4-2-3-1 είχαν εξαιρετική συνεργασία.

Eπίσης, είχε υπάρξει αισθητή βελτίωση και στην άμυνα, αφού το «τριφύλλι» στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος δέχθηκε μόλις ένα γκολ. «Στόχος μας είναι να ζεστάνουμε και να κερδίσουμε τον κόσμο μας, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν τον στεναχωρήσαμε με κάποια αρνητικά αποτελέσματα», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς.Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming

Ο Άρης με 21 βαθμούς στο ενεργητικό του και με το -6 να τον ακολουθεί από την αρχή σεζόν, ψάχνει μια νέα μεγάλη νίκη για να μπει στο κόλπο της τετράδας. Και το βασικότερο να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου καλούνται το νέο έτος να βάλουν τέλος στα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζουν.

Οι Θεσσαλονικείς εκτός από τα κρούσματα covid-19 καλούνται να διαχειριστούν και την απουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρ. Ο δυναμικός φορ θα λείψει από τα περισσότερα ματς του Ιανουαρίου λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Την περασμένη σεζόν ο Άρης πανηγύρισε δύο νίκες (2-1, 1-0) στην έδρα του Παναθηναϊκού, γεγονός που τον βοήθησε να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Στη «μονομαχία» του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι κιτρινόμαυροι υποχρέωσαν τους «πράσινους» σε νέα ήττα με γκολ του Καμαρά (1-0).

Παναθηναικος – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Αρης

Παναθηναικος – Αρης Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/5_1_2022_21_30_panathinaikos_aris/47-1-0-24817

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News