Παναθηναϊκός - Άρης Live Streaming

Παναθηναικος - Αρης Live Streaming

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

  • 6/4/2019 – 19:00
  • OAKA
  • ΕΡΤ 1

Στις 19:00 και στο… παγωμένο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη και θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να προλάβει το ευρωπαϊκό «τρένο», κάτι που εκ προοιμίου φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς το «τριφύλλι» βρίσκεται στο -8 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επέστρεψε στις εκτός έδρας επιτυχίες μετά το 3-1 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον τα χαμόγελα επανήλθαν στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

Έχοντας απέναντί του τον ανεβασμένο Άρη των τελευταίων εβδομάδων ο Παναθηναϊκός θέλει στο ΟΑΚΑ (19:00) να προσθέσει άλλη μια νίκη για να παραμείνει μακριά από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ακόμη κι αν η υπόθεση της έφεσης για το ντέρμπι δεν έχει ευτυχή κατάληξη για εκείνον.

Το έργο των πράσινων στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι δύσκολο και γίνεται δυσκολότερο λόγω του γεγονότος ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες από την τιμωρία που έχει επιβληθεί.

Ακόμη κι έτσι όμως ο Γιώργος Δώνης έχει τονίσει με κάθε τρόπο στους παίκτες του ότι σήμερα πρέπει να πάρουν τη νίκη.

Σε μια προσπάθεια από την οποία θα απέχει ο Κουλιμπαλί ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ο Μπουζούκης

Η ενδεκάδα αναμένεται να έχει αλλαγές σήμερα με τον προπονητή του τριφυλλιού να μην έχει δείξει αν θα παρατάξει την ομάδα με τέσσερις ή τρεις στην άμυνα. Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα θα προτιμηθούν εάν επιλεγεί τετράδα.

Μπροστά τους οι Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάννης, Άλτμαν, Καμπετσής, Μακέντα. Εάν υπάρξει τριάδα στην άμυνα θέση θα πάρει ο Πούγγουρας με τον Κάτσε να προστίθεται στη μεσαία γραμμή και την επίθεση να αποτελείται από τους Χατζηιγιοβάννη και Μακέντα.

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει οίδημα στην έξω κεφαλή του γαστροκνημιου του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός προπονήσεων του Παναθηναϊκού για 10 ημέρες, σε πρώτη φάση.

Οίδημα στην έξω κεφαλή του γαστροκνημίου του δεξιού ποδιού έδειξε το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στο «Υγεία».

Ο Αφρικανός αμυντικός αποχώρησε σήμερα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού τραυματίας και μετά τις εξετάσεις που έκανε εκτιμάται ότι θα απέχει από τις υποχρεώσεις των «πράσινων» για 10 ημέρες…

Παράλληλα, η πορεία της αποκατάστασης του Κουλιμπαλί θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, πλην του αγώνα κόντρα στον Άρη, ο «Κούλι» θα λείψει και από την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τον ΟΦΗ!

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1.

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

Links…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News