Παναθηναϊκός - Άρης Live Streaming

Παναθηναϊκός - Άρης Live Streaming

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη για την 15η αγωνιστική της Basket League.

  • 28/1/2019 – 19:00
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote TV 4

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη στο πλαίσιο της 15ης αγνωστικής της Basketleague. Σε ζωντανή μετάδωση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται (19:00) τον Άρη στο ΟΑΚΑ και θέλει την νίκη για να παραμείνει αήττητος και να κάνει ένα καλό «ζέσταμα» ενόψει του… τελικού της Euroleague.

Όπως είναι φυσιολογικό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Παναθηναϊκού δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά τις τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες της ομάδας στη Euroleague.

Και μέσα σε όλα προσθέστε και τις αρνητικές εξελίξεις με τους τραυματισμούς των Νίκου Παππά και Λιθ Λάνγκφορντ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το σκηνικό που υπάρχει δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Απόψε οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη και θέλουν να πάρουν την νίκη για να παραμείνουν αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για να «φτιάξουν» ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης με την Εφές.

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

Το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει φτάσει στους 13 αγώνες στο φετινό Πρωτάθλημα και στους 63 αγώνες κανονικής περιόδου στην Betshop Basket League.

Οι “πράσινοι” θέλουν να το επεκτείνουν αύριο (28/1, 19:00) υποδεχόμενοι στο ΟΑΚΑ τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει τρεις διαδοχικές νίκες με τις οποίες ξέφυγε κατά τρεις βαθμούς από εκείνες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Αυτό θα είναι το 67ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Betshop Basket League.

Μετά τη νίκη του στο ματς του πρώτου γύρου με 84-70 (Μποχωρίδης 11π, 7ασ, Μπελ 11 – Τόμας 15, Λάνγκφορντ 14), ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε τις 56 σε σύνολο 66 αγώνων.

Οι “πράσινοι” ως γηπεδούχοι μετρούν 33 νίκες σε 34 παιχνίδια. Η μοναδική εκτός έδρας νίκη του Άρη ήταν εκείνη της σεζόν 1996-97, όταν επιβλήθηκε του αντιπάλου του με 79-77 (Ντίνκινς 18, Αμίτσι 15 – Λιαδέλης 20, Μπόνι 17). Έκτοτε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετράει 29 συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος.

Μεγαλύτερη σε έκταση νίκη των “πράσινων” στην Αθήνα ήταν εκείνη της σεζόν 2009-10. Είχε επικρατήσει με 90-56 (Νίκολας 13, Φώτσης 11 – Χατζηβρέττας 10, Ρίτσαρντσον 9).

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

*Έτοιμος για διπλό, ατομικό επίτευγμα είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Με έξι πόντους θα φτάσει τους 1.000 και με δύο ριμπάουντ θα συμπληρώσει τα 500 στην Betshop Basket League.

*Εντυπωσιακό είναι το σερί που “τρέχει” ο Ντεσόν Τόμας που είχε διψήφιο αριθμό ranking και στις 12 συμμετοχές του στο Πρωτάθλημα.

Μικρή σημασία έχει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το αν αγωνίζεται εντός ή εκτός έδρας, όταν πρόκειται για τα ριμπάουντ (39,3 εντός και 39,3 εκτός έδρας) και τις ασίστ (22,4 εντός και 22 εκτός έδρας).

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 4

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.laola1.tv/en-int/livestream/panathinaikos-athens-aris-thessaloniki-len

http://streamhunters.top/basketball/panathinaikos-aris-sht6603a07?l=1407937590

http://streamhunters.top/basketball/panathinaikos-aris-sht6603999?l=1407937590

Παναθηναϊκός – Άρης Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News