Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Τέταρτος με αγώνα λιγότερο ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της Superleague

Εντός έδρας εκκίνηση στο 2022 για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (21:30), για τη 16η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη σκιά του κορωνοϊού, αφού και οι δύο πλευρές ταλαιπωρούνται από αρκετά κρούσματα. Όμως το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Το «τριφύλλι» έκλεισε το 2021 με δύο σερί νίκες και φιλοδοξεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» εντός έδρας έχουν μαζέψει έως τώρα τους 19 από τους 23 βαθμούς και ο Γιοβάνοβιτς περιμένει οι παίκτες του να συνεχίσουν το θετικό σερί.

Ο Άρης με 21 βαθμούς στο ενεργητικό του και με το -6 να τον ακολουθεί από την αρχή σεζόν, ψάχνει μια νέα μεγάλη νίκη για να μπει στο κόλπο της τετράδας. Πάντως, ταξίδεψε στην Αθήνα με πολλές απουσίες.

Παναθηναϊκός – Άρης με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1HD.

Παναθηναϊκός – Άρης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Στόχος μας είναι να ζεστάνουμε και να κερδίσουμε τον κόσμο μας, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν τον στεναχωρήσαμε με κάποια αρνητικά αποτελέσματα», το πρώτο μήνυμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το νέο έτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News