Παναθηναϊκός – Άρης καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 15/1

Παναθηναϊκός: Ο «άλλος» Μπέικον!

Παναθηναϊκός – Άρης καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 12ης αγωνιστικής της Basket League

Έπειτα από την σπουδαία νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Euroleague (88-86), ο Παναθηναϊκός στρέφει το βλέμμα του στα εγχώρια δρώμενα και τη μονομαχία με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (15:45) για την 12η αγωνιστική.

Αγωνιστικά, ο «εξάστερος» είχε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, έδειξε να ελέγχει το ματς στο τέλος με ένα ξέσπασμα του Μπέικον (83-74), ωστόσο κόντεψε και πάλι να «αυτοκτονήσει». Χρειάστηκε ένα μεγάλο τρίποντο του Γουίλιαμς στα 7 δευτερόλεπτα για να πάρει τη νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς!

Μια τετράδα τα έκανε όλα για τον Παναθηναϊκό. 21 πόντους είχε ο Λι που τα έδωσε όλα, ενώ 19 πρόσθεσε ο κομβικός στο τέλος Μπέικον και 17 ο Γουίλιαμς, που έβαλε και το μεγάλο σουτ στο τέλος. Πολύ θετικός και ο Παπαγιάννης, με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Παναθηναϊκός-Άρης με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 15:45. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Άρης καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξαν επιθετικά οι «πράσινοι», για την πολύ καλή απόδοση του Παπαγιάννη, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις, που έπαιξε μόλις 6 λεπτά. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

«Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ήταν μάχη και στα 40 λεπτά. Αν δούμε τα στατιστικά θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην επίθεση, αλλά στην άμυνα είναι δύσκολο να αμυνθείς στη Μακάμπι με παίκτες όπως ο Λορένζο Μπράουν και ο Μπόλντγουιν. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, αλλά στο τέλος με μια καλή άμυνα πήραμε τη νίκη και πλέον έχουμε παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες κόντρα στον Άρη».

Για την απόδοση του Παπαγιάννη: «Πρώτα από όλα όπως είπα μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ ήταν μια διαφορετική εικόνα παρά το γεγονός ότι χάσαμε και ήταν σημαντικό για εμάς να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι για μάχη, να πολεμήσουμε και να βγάλουμε ενέργεια. Συζητήσαμε κάποια πράγματα, αλλά όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να κερδίσουν σήμερα».

Τον Γκριγκόνις: «Θέλω να συζητήσω μόνο για το σημερινό παιχνίδι και είχαμε ένα πλάνο που το ακολουθήσαμε. Το θέμα του Γκριγκόνις είναι κάτι διαφορετικό, αλλά ελπίζω στη συνέχεια να είναι καλύτερος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News