Παναθηναϊκός - Αρης 74-60 [Highlights-VIDEO]

Παναθηναϊκός - Αρης 74-60 [Highlights-VIDEO]

Με πλουραλισμό στην επίθεση, με άμυνα… Πεδουλάκη και διάθεση να καθαρίσει από νωρίς, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 74-60 του λαβωμένου Άρη και έχει match ball πρόκρισης στους τελικούς της Α1.

O Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει το 2/2, στη σειρά με τον Αρη, πολύ πιο εύκολα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

[ads2]

Με πλουραλισμό στην επίθεση και με άμυνα επιπέδου ομάδας Πεδουλάκη, οι πράσινοι επικράτησαν εύκολα 74-60 του λαβωμένου Άρη και πλέον πάνε στην Θεσσαλονίκη για να καθαρίσουν με την πρόκρισή τους στους φετινούς τελικούς.

Έξι παίκτες του τριφυλλιού είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: Καλάθης (7ασίστ)-Γουίλιαμς από 12, Διαμαντίδης-Φώτσης από 11 και Ραντούλιτσα-Γκιστ (0/6 βολές!) από 10. Από πλευράς ηττημένων που κυνηγούσαν από νωρίς στο σκορ 15 πόντους έβαλε ο Γουότερς και 12 ο Ουάιτ. Δεν αγωνίστηκαν οι Χάγκινς, Ζάρας και Ξανθόπουλος, δείγμα των λίγων λύσεων που είχε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News