Παναθηναϊκός - Άρης 1-2: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Άρης 1-2: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός, αν και προηγήθηκε στη Λεωφόρο, τελικά ηττήθηκε από τον Άρη με 2-1.

Το newspao.gr σχολιάζει την απόδοση των πρασίνων.

Διούδης: Έκανε μερικές καλές επεμβάσεις στην πρώτη μία ώρα παιχνιδιού, ωστόσο από δική του κακή – ασταθή απόκρουση γίνεται το 1-2, ενώ είχε κακή αντίδραση και σε σουτ του Μάνου στο 80′.

Μολό: Κακό παιχνίδι από τον Γάλλο μπακ που είχε κακές τοποθετήσεις και αντιδράσεις σε όλη τη φάση του 1-1, ενώ έκανε πολύ κακό παιχνίδι επιθετικά, με αρκετές λάθος μεταβιβάσεις.

Νιάς: Ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας και ένα τρομερό τάκλιν στον Μάνο στο 25′, ωστόσο για ακόμη ένα ματς ως στόπερ έδειξε ότι χάνει μαρκαρίσματα. Χάνει τον Γκαρσία στο 1-2, ενώ στο 80′ χάνει και τον Μάνο σε φάση που πήγε να γίνει το 1-3 για τον Άρη.

Βέλεθ: Μέτριο παιχνίδι από τον Ισπανό στόπερ που έκανε αρκετά αχρείαστα φάουλ, δεν απέκτησε ποτέ χημεία με τον Νιάς και δεν έβγαζε σιγουριά στο παιχνίδι του.

Χουάνκαρ: Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού σε αυτό το ματς. Έκανε καλό παιχνίδι ανασταλτικά, ενώ είχε μία τρομερή σέντρα για το 1-0. Γλίτωσε την ομάδα από κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις και συνέχισε να δείχνει ότι είναι σε καλό “φεγγάρι”.

Σανκαρέ: Μπορεί να άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλό. Δεν είχε “τρεξίματα”, λόγω του τραυματισμού του, ενώ είχε πάρα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.

Αλεξανδρόπουλος: Πολύ μέτριο παιχνίδι από τον ταλαντούχο χαφ που είχε προβλήματα στην μεταβίβαση της μπάλας, ενώ “παρασύρθηκε” και από την κακή εικόνα των Μαουρίσιο – Σανκάρε, μένοντας σε αρκετές φάσεις αβοήθητος.

Μαουρίσιο: Δεν είναι σε καλό “φεγγάρι” ο Βραζιλιάνος και αυτό φαίνεται. Αν και έτρεξε αρκετά, δεν έβγαλε σιγουριά, έχοντας πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Από δικό του κλέψιμο ξεκινάει το 1-0, ωστόσο αποβλήθηκε όντας απροσέκτος καθώς είχε ήδη μία κίτρινη, για σκληρό και αχρείαστο μαρκάρισμα.

Βιγιαφάνιες: Κακό παιχνίδι και από τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος δε βοήθησε την ομάδα και έκανε πολλά λάθη σε μεταβιβάσεις. Επιπλέον, κρατούσε παραπάνω από ότι χρειάζοταν την κατοχή, με αποτέλεσμα σε 2-3 φάσεις να τη χάσει έξω από την περιοχή του Διούδη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης να κάνει επικίνδυνες φάσεις ή να κερδίζει φάουλ που έφερναν κόσμο στα “καρέ” της ομάδας.

Αϊτόρ: Δε φάνηκε ιδιαίτερα ο Ισπανός, ο οποίος δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, ενώ και ο τρόπος παιχνιδιού της όμαδας δεν τον βοήθησε. Είχε 2-3 καλές ενέργειες, αλλά ως εκεί.

Μακέντα: Είχε διάθεση αλλά οι επιλογές του δεν του βγήκαν. Κόπηκε αρκετές φορές από τους παίκτες του Άρη, είχε λάθη σε μεταβιβάσεις και γενικότερα δεν ήταν στα στάνταρ των τελευταίων αγώνων.

Σάντσες: Πέρασε ως αλλαγή, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Αντιμετώπισε προβλήματα από τους Σίλβα & Γκαρσία, ωστόσο είχε 2-3 καίριες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Άρη.

Ενγκμπαγκοτό: Μπήκε και αυτός ως αλλαγή και περιόρισε τον Γκανέα. Δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα, ωστόσο κέρδισε κάποια φάουλ με την ταχύτητά του.

Καμπετσής: Απαρατήρητος πέρασε ο Έλληνας φορ, ο οποίος ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο. Πήρε και μία αχρείαστη κίτρινη προς το τέλος του ματς.

Καρλίτος: Πέρασε για άλλη μία φορά πολύ αργά στο παιχνίδι. Δεν τροφοδοτήθηκε από κανέναν σωστά, κράτησε μπάλα και πήρε 1-2 φάουλ με την ποιότητα του, αλλά ως εκεί.

Μπουζούκης: Έπαιξε μετά από καιρό, ωστόσο ούτε μπάλα κατάφερε να κρατήσει, ούτε καλές εκτελέσεις είχε σε στημένα. Κακή εμφάνιση από τον Έλληνα χαφ.

Μπόλονι: Είχε προβλήματα από πριν αρχίσει το ματς, με τις σημαντικότατες απουσίες των Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Κουρμπέλη (εδώ και καιρό φυσικά), Χατζηγιοβάνη να τον κάνουν να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του, ωστόσο έχει μεγάλες ευθύνες για τη σημερινή εικόνα. Για άλλη μία φορά άργησε να αντιδράσει μετά από κόκκινη κάρτα -και ένω φώναζε ότι η ομάδα χρειάζοταν χαφ-, ενώ άργησε να περάσει στο παιχνίδι και τον Καρλίτος που ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου (0 τελικές, ενώ είναι πίσω στο σκορ από το 65′!), ενώ και στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν να “κάτσουν πίσω” και να εκμεταλλευτούν λάθη και τυχόν αντεπιθέσεις. Τίποτα δε δούλεψε για τον Ρουμάνο, που βλέπει το τρένο για την Ευρώπη να χάνεται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News