Παναθηναϊκός: Αργεντίνικη μηχανή... εκατομμυρίων ευρώ!

Σερέτης για ντέρμπι με ΑΕΚ: «Αυτό κι αν είναι crash test για τον Παναθηναϊκό»

Τι κι αν δεν σκόραρε; Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα δραστήριος, δημιουργικός, είχε συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας του, πήρε μέρος σε συνεργασίες και φυσικά κόντεψε να …γκρεμίσει το γήπεδο στη φάση του δοκαριού, αν δεν παρέμβαινε ο Στάνκοβιτς και η σουτάρα που εξαπέλυσε “έγραφε”, μέχρι που θα μπούκαρε ο κόσμος στο τερέν.

Υπέροχος ο λάτιν σολίστας για μια ακόμα φορά. Θυμόμαστε την εικόνα που είχε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2021 και βλέπουμε πάνω του τρομακτική πρόοδο.

Ο 30χρονος άσος ήταν ξεκάθαρο πως χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Άλλη ήπειρος, άλλη διατροφή, άλλη εκγύμναση, άλλο κλίμα, άλλη γλώσσα και τρόπος ζωής για ένα παλικάρι που ξενιτεύτηκε μακριά από τη Λατινική Αμερική στα 29 του.

Τις πρώτες εβδομάδες ήταν επόμενο να νιώθει σαν ψάρι έξω από το νερό. Παιχνίδι με το παιχνίδι και όσο έπαιρνε συνεχόμενα ενενηντάλεπτα, ο Παλάσιος γινόταν ολοένα και πιο σημαντικός στη δημιουργία του Παναθηναϊκού.

Σήμερα είναι μαζί με τον Αϊτόρ οι πιο επιδραστικοί εξτρέμ της λίγκας. Όταν ο σύλλογος δαπανούσε 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του λίγοι περίμεναν ότι το τριφύλλι έβαζε στο δυναμό του μια…  μηχανή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News