Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Έρικ Πάσκαλ

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Έρικ Πάσκαλ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει κάτι… καλό και ο NBAερ Έρικ Πάσκαλ αρέσει στον Ντέγιαν Ράντονιτς για την θέση του 7ου ξένου στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το sport24.gr, ο 26χρονος βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ντέγιαν Ράντονιτς για την θέση του πάουερ φόργουορντ στον Παναθηναϊκό.

Ο Πάσκαλ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στους Τζαζ, έχοντας 5.8 πόντους και 1.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής, αγωνιζόμενος κυρίως σε θέση πάουερ φόργουορντ, περνώντας όμως και αρκετά λεπτά σε θέση σέντερ.

Ο 26χρονος φόργουορντ επιλέχθηκε στο Νο41 του NBA Draft 2019 από τους Γουόριορς. Την ρούκι σεζόν του είχε 14 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Η επιστροφή των σταρ της ομάδας ωστόσο σταδιακά μείωσε τον ρόλο του, μέχρι πέρυσι οι Γουόριορς να αιφνιδιάσουν τον κόσμο όταν τον έστειλαν την Γιούτα, όπου είχε ως αποστολή να ξεκουράζει τους ψηλούς της ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News