Παναθηναϊκός: Aπουσίες; Ε, και;

Παναθηναϊκός: Εισήγηση «έκπληξη» για παραμονή παίκτη από Γιοβάνοβιτς!

Ήταν που ήταν δύσκολο το ματς της Πράγας ήρθαν να τεθούν νοκ άουτ ο ηγέτης της οπισθοφυλακής (Σένκεφελντ) κι ο πιο τρεχαλατζής μέσος (Αλέξανδρόπουλος) ώστε η ομάδα να πάει ακόμα πιο …μαγκωμένη στην Τσεχία.

Ίσως είναι για καλό μιας κι όλοι (θεωρητικά) θα εμφανιστούν στο χορτάρι έτοιμοι για μάχη! Έχει ξαναπάει εκτός έδρας με πολλές απουσίες το τριφύλλι και μάλιστα σε δύσκολα γήπεδα (Καραϊσκάκη, Χαριλάου), τα κατάφερε μια χαρά, όμως άλλο Ευρώπη, άλλο Ελλάδα.

Εάν η ομάδα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα με τις ελλείψεις που της παρουσιάστηκαν (και τελευταία στιγμή μάλιστα, ότι χειρότερο), θα έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τη ρεβάνς όπου η Λεωφόρος θα γεμίσει κι οι καινούργιες προσθήκες (Μάγκνουσον,Σποράρ, Τσέριν) θα έχουν στα πόδια τους περισσότερες προπονήσεις με τους νέους τους συμπαίκτες.

Η κλήρωση για τα πλέι-οφ άνοιξε την όρεξη στους πράσινους για τους ομίλους αλλά προηγουμένως πρέπει να ξεπαστρέψουν τη Σλάβια.

Το Conference δεν έχει τον βαθμό δυσκολίας των άλλων διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ, προφανώς αν το κλαμπ μπορέσει και μπει στους ομίλους θα έχει ευκαιρία να μαζέψει αρκετούς βαθμούς ώστε να αρχίσει να αναρριχάται στην ειδική βαθμολογία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εκεί που τα τελευταία χρόνια έχει πιάσει πάτο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News