Παναθηναϊκός: Απορρίπτει Μαϊκόν λόγω κασέ και... ποδιού!

Παναθηναϊκός: Απορρίπτει Μαϊκόν λόγω κασέ και... ποδιού!

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο «αλμυρός» Μαϊκόν, ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν σκοπεύει να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για έναν παίκτη που είναι κυρίως δεξιοπόδαρος. 

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο Γιοβάνοβιτς έχει απορρίψει τον πρώην αμυντικό της Γαλατάσαραϊ, λόγω του οικονομικού και της μη έφεσής του να παίζει με το αριστερό.

Στον Σέρβο προπονητή αρέσουν οι παίκτες με καλό αριστερό πόδι και ο 32χρονος Βραζιλιάνος στόπερ δεν είναι από εκείνους.

Οι μετοχές του Μαϊκόν είναι στα ύψη (3 εκατ. ευρώ η χρηματική του αξία), ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία πως ο ποδοσφαιριστής εγκαταλείπει την Αραβία και την Αλ Νασρ (15 συμμετοχές, 1 ασίστ), και δεν θα ήταν αρνητικός να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Στο παρελθόν ο Μαϊκόν φόρεσε τις φανέλες των Κρουζέιρο, Νασιονάλ, Πόρτο, Σάο Πάολο, Γαλατάσαραϊ και Αλ Νασρ. Το 2017 οι Τούρκοι τον απέκτησαν από την Βραζιλία έναντι του ποσού των 8 εκατ. ευρώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News