ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming | Panathinaikos - Apollon Smyrnis

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο (20:30) στην Λεωφόρο. Ματς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Το «τριφύλλι» ανανεώθηκε και θέλει να πρωταγωνιστήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μεγάλος στόχος το να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 4 σερί σεζόν.

Panathinaikos – Apollon Smyrnis Live Streaming

Στον αντίποδα, η Ελαφρά Ταξιαρχία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με βασικό σκοπό την όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία.  

Οι «πράσινοι» με νέο προπονητή τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς επιθυμούν στα επίσημα αποκαλυπτήριά τους να ζεστάνουν τον κόσμο τους. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο με νίκη. Παράλληλα, βασική επιθυμία του Σέρβου προπονητή είναι η ομάδα του να παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση. Σημαντική η ομοιογένεια και το να δέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Στα φιλικά προετοιμασίας το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αναλώθηκε σε αρκετές δοκιμές. Σαν αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς πανηγύρισαν μόλις μια νίκη (3-2 με τη Λαμία).

Αναμφισβήτητα τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Λατινοαμερικάνους, Παλάσιος, Βιτάλ και τον Σουηδό Λούντκβιστ που είναι πολλά υποσχόμενοι για να προσθέσουν ποιότητα μεσοεπιθετικά.Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, κάτι που σημαίνει ότι οι Σάρλια και Πέρεθ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει δίλλημα και η άφιξη του Μπρινιόλι έχει εκτοξεύσει τον ανταγωνισμό με τον Διούδη στα ύψη.

Ο Απόλλων στο μεταγραφικό παζάρι πραγματοποίησε προσεχτικές κινήσεις και πλέον με νέο προπονητή στον πάγκο τον έμπειρο Γιάννη Πετράκη δεν θέλει να πρωταγωνιστήσει στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Πορτογάλος στόπερ Μπρούνο Αλβες με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και γνωστός μας από το πέρασμά του στην ΑΕΚ θα είναι ο ηγέτης στην άμυνα του Απόλλων. Παράλληλα, οι Λα Πάρα, Κάστρο και Μαρτίνες αποκτήθηκαν για να δώσουν ποιοτικές λύσεις στην 11αδα.

Η προϊστορία είναι σε «πράσινο» φόντο. Πιο συγκεκριμένα από τη σεζόν 98/99, ο Παναθηναϊκός μπροστά στο κοινό του μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ο Απόλλων το 2017 νίκησε σε φιλικό (0-1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News