Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο εξ΄αναβολής παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague (λόγω της άδειας που πήραν οι φιλοξενούμενοι για να κάνουν προετοιμασία).

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 17:15. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Ο Παναθηναϊκός απέβαλε την πίεση από πάνω του, κέρδισε με 2-0 την Λαμία στην έδρα της και θέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο Λάσλο Μπόλονι θα κληθεί να καλύψει το κενό των Σάντσες και Αλεξανδρόπουλο. Για τη θέση του δεξιούμπακ ο Ρουμάνος τεχνικός δεν διαθέτει κλασσικό παίκτη για μπακ απ του Αργεντινού, αφού ο Αντονίτο παραμένει κλινήρης.

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης κανάλι ώρα | Καρλίτος: «Αναζητούσαμε τη νίκη όπως κάποιος την τροφή του, δουλεύουμε σκληρά»

Ο Καρλίτος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν άλλαξε παρά τη νίκη στη Λαμία, ενώ στάθηκε στη μεγαλύτερη σημασία των βαθμών από το χατ-τρικ του! 

Στο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ίδιοι, παρά την νίκη που έκαναν σήμερα απέναντι στη Λαμία σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, αλλά και πως το «τρίποντο» ήρθα απόλυτα δίκαια, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Καρλίτος.

Παράλληλα, ο Ισπανός στράικερ των «πράσινων» έκανε ειδική μνεία στο πόσο πολύ ήθελαν άπαντες το εν λόγω αποτέλεσμα, αλλά και πως χρειάζεται ανάλογη προσπάθεια και δουλειά και στην συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρλίτος στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: «Είναι σαφές ότι χρειαζόμασταν τη νίκη. Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω ότι είμαστε οι ίδιοι παίκτες που ήμασταν και την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς σήμερα καταφέραμε να πάρουμε το “βραβείο” για όλες τις θυσίες που κάναμε. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου».

Για το αν έπαιξε ρόλο ο προσωπικός εγωισμός: «Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μία κακή κατάσταση, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπρος και να βάλουμε την καρδιά μας στο γήπεδο. Πάντα θα πρέπει να ξέρεις ότι φεύγεις από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας δώσει τα πάντα».

Για το αν νιώθει ηγέτης: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηγέτη, αλλά έναν ακόμη παίκτη και αυτό το είπα όταν είχα έρθει. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου νομίζω ότι τα γκολ μπορούν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Κοιτάζω το συλλογικό καλό και λιγότερο τον εαυτό μου».

Για την ατάκα του Λάζλο Μπόλονι που δεν έκανε χατ-τρικ: «Το είχα στο μυαλό μου, όμως περισσότερο είχα να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, που τους αναζητούσαμε σαν κάποιος την τροφή του».

Για το αν βοηθούν οι νίκες ώστε να αποβάλλουν το άγχος: «Όλες οι νίκες βοηθούν και η αποψινή ακόμη περισσότερο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για τον πανηγυρισμό του: «Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ και οι συμπαίκτες μου που δεν ήταν παρόντες αξίζαμε τη νίκη γιατί δουλεύουμε σκληρά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News