Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας: Τηλεοπτικό το φιλικό του Εξάστερου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Live Streaming

Την ευκαιρία να δουν τον Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος θα έχουν οι φίλοι της ομάδας!

Πιο συγκεκριμένα, το φιλικό του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πάτρας θα μεταδοθεί από το κανάλι του SDNA στο YouTube και την υβριδική τηλεόραση του Open.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Ο Παναθηναϊκός αποκαλύπτεται το Σάββατο 04/09 στο κοινό του, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, μέσα από το κανάλι του SDNA στο YouTube.

Άλλη μια μεγάλη αποκλειστικότητα του SDNA – προσφορά στους αναγνώστες του: Η νέα ομάδα που δημιουργεί ο Δημήτρης Πρίφτης, με όλα τα μεταγραφικά όπλα σε πλήρη παράταξη, έρχονται στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου μέσα από την τηλεοπτική μας πλατφόρμα.

Εντελώς δωρεάν κάνοντας μια εγγραφή στο κανάλι του SDNA στο YouTube ή από την υβριδική τηλεόραση του Open, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τον φιλικό αγώνα απέναντι στην παραδοσιακή μπασκετική δύναμη του Απόλλωνα Πάτρας που επιστρέφει δριμύτερος στην Basket League.

Όπως και πέρυσι, με το φιλικό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, έτσι και φέτος, το SDNA παρέχει τη δυνατότητα να δείτε ένα φιλικό παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστούν σε… δημόσια θέα τα νέα αστέρια του τριφυλλιού, μετά τα δυο πρώτα ανεπίσημα φιλικά κόντρα στο κολέγιο του Iowna και το Περιστέρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News