Παναθηναϊκός - Απόλλων Live Streaming

Παναθηναϊκός - Απόλλων Live Streaming

Παναθηναϊκός – Απόλλων Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα για την 11 αγωνιστική της Superleague

  • 24/11/2018 – 16:00
  • OAKA
  • ΕΡΤ 1

Νίκη μετά από το σερί των ντέρμπι θέλει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (16:00), Επιθετικό σχήμα από Δώνη.

χοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των τριών σερί ντέρμπι με μία ήττα και δύο ισοπαλίες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης για την ενδέκατη αγωνιστική. Στόχος-τι άλλο;-η επιστροφή στις νίκες, ει δυνατόν και με καλό ποδόσφαιρο.

Πέντε παιχνίδια απομένουν μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου και ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα (24/11, 16:00) το θεωρητικά πιο εύκολο, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα στο “Σπύρος Λούης”. Ο αντίπαλος του βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό και προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Παναθηναϊκός – Απόλλων Live Streaming

Όμως, ο Γιώργος Δώνης ξέρει ότι ο φετινός Παναθηναϊκός δεν μπορεί να θεωρήσει τίποτα ως δεδομένο και πρέπει να κοπιάσει για να νικήσει. Αυτό επαναλαμβάνει στους παίκτες του και προσπαθεί να τους επαναφέρει στους ρυθμούς του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή για το Nations League. Επιπλέον, η νίκη είναι απαραίτητη για το Τριφύλλι, προκειμένου να διεκδικήσει την πέμπτη θέση και το “σβήσιμο” της ποινής της UEFA.

Το ματς είναι πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, γιατί πρέπει να ανταπεξέρθει σε συνθήκες κλειστού παιχνιδιού. Ο Απόλλωνας θα περιμένει χαμηλά στο γήπεδο, με πολυπρόσωπη άμυνα και με διάθεση να μην ρισκάρει. Επομένως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τρόπους να τον διασπάσει, χωρίς να διαθέτει τα καταλληλότερα “εργαλεία” στο ρόστερ.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 16:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ 1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Παναθηναϊκός – Απόλλων Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://webtv.ert.gr/ert1-live/

Παναθηναϊκός – Απόλλων Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News