Παναθηναϊκός: Αποχωρήσεις και... έξτρα μεταγραφές!

Παναθηναϊκός: Αποχωρήσεις και... έξτρα μεταγραφές!

Αφού ξεκαθαρίσει το θέμα του Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σε περαιτέρω ενίσχυση, σε συνάρτηση με τις αποχωρήσεις.

Το τριφύλλι αναμένει εντός της ημέρας τα σπουδαία για τον Παλάσιος και μετά από αυτή την υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν νέες… κινήσεις από τους «πράσινους».

Το θέμα των αποχωρήσεων είναι κάτι που απασχολεί με ορισμένους ποδοσφαιριστές όπως οι Αγιούμπ, Αϊτόρ να ψάχνονται σε Ολλανδία και Ισπανία (και όχι μόνο), αντίστοιχα, αλλά να μην υπάρχει κάτι δεδομένο ακόμα.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» είναι πολύ πιθανό μέχρι το φινάλε των μεταγραφών να τσεκάρει κι άλλους υποψήφιους στόχους για… έξτρα ενίσχυση.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να ψαχτεί τόσο στη θέση του εξτρέμ ώστε να υπάρξει βάθος στο ρόστερ, αλλά και στη θέση του τερματοφύλακα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News