Παναθηναϊκός: Από τον πάγκο στην ενδεκάδα για να δώσει λύσεις

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η νέα «αποκάλυψη» του Γιοβάνοβιτς

Αυξημένο χρόνο συμμετοχής θα πάρει μέσα στον Ιανουάριο ο Ένις Τσόκαι, ένας παίκτης που αξιοποιήθηκε από τον πάγκο μέχρι στιγμής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με συνολική διάρκεια συμμετοχής 112 λεπτά (όπως ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός).

Μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα θα αποκτήσει ο Αλβανός χαφ του Τριφυλλιού που αποκτήθηκε στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και έχει αγωνιστεί έως τώρα για περίπου έναν ολόκληρο αγώνα στη σούμα ως αλλαγή.




Ο Τσόκαϊ έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής, είναι μαχητικός, ενώ δείχνει τις αρετές του και στη δημιουργία. Στο πρόσφατο φιλικό της Αλβανίας με την Αρμενία εκείνος έδωσε μια εξαιρετική ασίστ γυρνώντας το κορμί του με πλάτη προς το αντίπαλο τέρμα, αντί να γυρίσει και να εκτελέσει.

Δεδομένου ότι έρχεται και το Κύπελλος Ελλάδος και τα δύο παιχνίδια με το Βόλο, δεν θα αργήσει να πάρει φανέλα βασικού ο Τσόκαϊ. Πιθανότατα, θα πάρει πολλά λεπτά και στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και στα φιλικά με Χάποελ Μπερ Σεβά, Πάφο και Νέα Σαλαμίνα.

Στο πρόγραμμα ο Μπερνάρ

Με την προσθήκη του Μπερνάρ, ο οποίος επέστρεψε από την άδειά του, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η προπόνηση του Παναθηναϊοκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ανοίγματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό ακολούθησε ο Παλάσιος. Απόντες λόγω άδειας οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News