Παναθηναϊκός: Από αυτόν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που σε ανεβάζει επίπεδο

Σε ακόμα ένα παιχνίδι (στο ΣΕΦ) ο Οκάρο Ουάιτ αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν.

Έχανε τον παίκτη του, μπερδευόταν με τις αλλαγές στην άμυνα, έμοιαζε χαμένος στο παρκέ, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Παπαγιάννης να μοιάζει σαν καλαμιά στον κάμπο στους ψηλούς.

Ο Ντίνος Μήτογλου άφησε βαριά παρακαταθήκη, ο Οκάρο υποτίθεται ότι ήρθε στην Αθήνα για να κάνει άμεσα την διαφορά κι όσο αυτό δεν συμβαίνει ο εκνευρισμός παραμένει. Φυσικά δεν θέλουμε να πούμε ότι πρόκειται για κακό παίκτη.

Όλα τα παραπάνω είναι υπαρκτά κι έχουν καταγραφεί, παρόλα αυτά δεν μειώνουν το μπασκετικό του status ούτε και την αξία του. Ο Αμερικανός καλείται γρήγορα να συνέλθει, είναι σημαντικός για την λειτουργία της ομάδας.

Ο αθλητής πρέπει να ανεβάσει στροφές, ώστε να πάρει πιο μεγάλο χρόνο συμμετοχής να βρει ρυθμό, να πάρει προσπάθειες στην επίθεση να αποκτήσει ψυχολογία μέσα από το σκοράρισμα ώστε να αποκτήσει ο πρωταθλητής και δεύτερο σημείο αναφοράς στο καλάθι του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News