Παναθηναϊκός: Από αλλού το περιμέναμε, αλλού μας ήρθε

Παναθηναϊκός: Από αλλού το περιμέναμε, αλλού μας ήρθε

Στο ντέρμπι η άμυνα (που όλοι οι Παναθηναϊκοί φοβόντουσαν) ήταν μια χαρά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το πήγε το ματς μια χαρά σε τακτική και στρατηγική, μας άρεσε πολύ που στηλίτευσε την συμπεριφορά των παικτών του στο β΄ μέρος όταν οπισθοχώρησαν και δεν έδειξαν σπουδή να εκμεταλλευτούν τον…βιδωμένο Μπουχαλάκη, ότι στο γήπεδο είχε μπει ένας…40χρονος (Βαλμπουενά) και ο Μαντί Καμαρά έδειχνε κουρασμένος, μερικές στοχευμένες κόντρες θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Η έλλειψη των Μ΄Βιλά, Φορτούνη ήταν δώρο, δεν υπήρχε καμία δημιουργία από τον άξονα για τον γηπεδούχο και θα μπορούσες να κυνηγήσεις το κάτι παραπάνω για να ρεφάρεις και τις ήττες των δύο πρώτων σου εξόδων.

Από την άλλη σε σχέση με ότι έχει παρελάσει το τελευταίο διάστημα ο Σέρβος δείχνει μια χαρά προπονητής και ανεξαρτήτως τραυματισμών, καρτών, φόρμας δείχνει να εμπιστεύεται ΟΛΟΥΣ τους παίκτες του, κάνοντας ατέλειωτες αλχημείες.

Κάποιες φορές βγαίνουν, κάποιες όχι, το κυριότερο είναι πως άπαντες στο Κορωπί νιώθουν πως θα κληθούν να προσφέρουν, κάτι που τους κρατά στην τσίτα.

Αν δούμε μελλοντικά και το ανέβασμα των Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Παλάσιος, όλα θα βελτιωθούν περισσότερο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News