Παναθηναϊκός: Αντίδραση κι εξάρτηση από τον Μπέικον

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία, διακοπή στον αγώνα!

Είναι σημαντικό για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα (με Βίρτους και Βιλερμπάν) ο Παναθηναϊκό της «ζαλάδας» στην Πόλη να βγάλει αντίδραση.

Ακόμα κι αν υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που δυσκολεύουν τη κεφαλαιοποίηση της (όποιας) προσπάθειας γίνεται στον πίνακα του σκορ, η αίσθηση που βγάζει η ομάδα είναι ότι την έχει πάρει για τα καλά από κάτω λόγω της βαριάς ατμόσφαιρας που επικρατεί.

Θα πρέπει να γίνουν πράγματα ειδικά στην άμυνα για ν’ αρχίσεις να παίρνεις νίκες και να είσαι καταλυτικός στην επίθεση χωρίς να χρειαστεί να σε παίρνουν πάνω τους μόνο οι Μπέικον και Παπαγιάννης. Πρωτοβουλίες επιβάλλεται να πάρουν κι οι υπόλοιποι. Μιας κι αναφερθήκαμε στον Ντουέιν:

Ο Εξάστερος απέκτησε τον Αμερικανό ευελπιστώντας ότι θα του δώσει firepower για να βάλει από κάτω κάμποσους αντιπάλους. Όχι για να μονοπωλεί επιθέσεις φιλοδοξώντας να μην αφήνει …ρανίδα αίματος στο σώμα κάθε αντιπάλου

. Ο παίκτης ρέπει στην προσωπική φάση, ο κόουτς του δίνει το ελεύθερο όμως αυτό αντιβαίνει το μπάσκετ που διδάσκει ο Ράντονιτς το οποίο στο Μόναχο και στο Βελιγράδι είδαμε ότι περιέχει πολύ «5 εναντίον 5» και «τάισμα» των ψηλών.

Σαφώς ο Αμερικανός wing είναι ο αθλητής με τον πιο ισχυρό αγωνιστικό χαρακτήρα στο ρόστερ κι η μόνιμη σύνδεση του με το καλάθι βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με τις πιθανότητες επιτυχίας του κλαμπ στην Ευρωλίγκα, αλλά χρειάζεται και plan B για να μην πέσει το τριφύλλι στην παγίδα του να είναι ευανάγνωστο από τον αντίπαλο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News