Παναθηναϊκός: Αντι-Εβανς για μια λειτουργική φροντ κορτ

Έβανς: «Έχουμε καλό προπονητή, θέλω να παίζω σκληρά για τον κόσμο»

Σύντομα θα ξέρουμε αν ο Παναθηναϊκός πάει για «χτύπημα» με σέντερ που ίσως αλλάξει τις ισορροπίες και το ποιοτικό status στο παιχνίδι του, με το κλαμπ να αφήνει ελεύθερο τον Τζέρεμι Εβανς.

Ο Αμερικανός πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά στην ηλικία του (34) τα καλά χρόνια της καριέρας του ανήκουν στο παρελθόν.

Το παιδί έδειξε πως δεν μπορούσε ν’ αποτελέσει βασικό εργαλείο για τη διαμόρφωση σωστού πλαισίου στο οποίο θα χτιζόταν η πράσινη επίθεση.

Βάσει πείρας θα μπορούσε να δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά για να ξεκουράζει τον Παπαγιάννη (ώστε το βαρύ σασί του Παναθηναϊκού στο «5» να βρίσκει τους κατάλληλους χώρους δράσης χωρίς να παίζει 40 λεπτά ανά ματς), αλλά δεν δείχνει να «κολλάει» στον οργανισμό.

Το τριφύλλι βρήκε μπροστά του αυτή την ανορθογραφία στην αρχική ευθεία της σεζόν αδυνατώντας να ανοίξει καλά διαβασμένες άμυνες στο μισό γήπεδο και να πληγώσει/φθείρει στους αντιπάλους ζητώντας από τους ψηλούς να βυθιστούν στην ρακέτα.

Είναι πολύ σημαντικό να κλείσει σωστά το ρόστερ του ο πρωταθλητής, πρέπει να βρει αθλητή που θα έχει τα χαρακτηριστικά του παίκτη που χρειάζεται ο κόουτς αυτή τη στιγμή για να κλείσει σωστά μια λειτουργική frontcourt.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News