Παναθηναϊκός: Άντεξε, αναγεννήθηκε και τα καλύτερα έρχονται!

Ξετρελάθηκαν τα φίνα κορίτσια - «Πάρτι» τίτλου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»! (pics)

Μετά το 3-0 στον 4ο τελικό στον Άγιο Θωμά έπιανες στον αέρα μια απίστευτη θετική αύρα που σε έκανε να είσαι σίγουρος ότι το πρωτάθλημα θα έρθει στην Αθήνα.

Οι κοπέλες του Παναθηναϊκού μπορεί να έκαναν τα εύκολα δύσκολα στην κανονική περίοδο χάνοντας ηλιθιωδώς (!) το πλεονέκτημα έδρας ωστόσο ολοκλήρωσαν την αποστολή εξαιρετικά με νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αξίζουν μπράβο και στον παρεξηγημένο Απόστολο Οικονόμου που έστησε αυτό το σύνολο, επέστρεψε την ομάδα στους τίτλους μετά από 11 χρόνια αναμονής αλλά δυστυχώς πλήρωσε την κακή φόρμα της ομάδας λίγο πριν τους τελικούς.

Τα πάντα στη ζωή κάνουν κύκλους. Το τμήμα του βόλεϊ των γυναικών του Παναθηναϊκού πέρασε το δικό του Γολγοθά όλη αυτή τη δεκαετία.

Το τμήμα άντεξε αλλά αναγεννήθηκε και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά βλέποντας το 2015 π.χ 2.000 κόσμο να αποθεώνει τα κορίτσια μετά από ήττες από τον αιώνιο στην Κυψέλη, διατρανώνοντας την πίστη του στο σύλλογο!

Η ομάδα χτίστηκε με υπομονή από τη στιγμή που επέστρεψε στη Volley League και σήμερα δρέπει τους καρπούς της σοβαρής της προσπάθειας ξέροντας πως τα καλύτερα είναι καθ’ οδόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News