Παναθηναϊκός: Ανοικτό να αποκτήσει και ξένο από τον Αστέρα! - Ο ρόλος του Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Ανοικτό να αποκτήσει και ξένο από τον Αστέρα! - Ο ρόλος του Αλαφούζου

Η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη έπαιξαν ρόλο στη μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα, ενώ δεν αποκλείεται το Τριφύλλι να κινηθεί και για ξένο παίκτη των Αρκάδων!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του sportdog.gr, τα… βρήκαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης (μόλις το 2018 είχε κάνει προσφυγή ο Αστέρας για τα οφειλούμενα) και αυτό άνοιξε τον δρόμο στη μεταγραφή του Κώτσιρα.

Μάλιστα, συμπληρώνεται πως ο Παναθηναϊκός μπορεί και να μην σταματήσει στη μεταγραφή του 28χρονου Έλληνα δεξιού μπακ και να επιδιώξει να αρπάξει κι άλλον ποδοσφαιριστή των Αρκάδων, αυτή τη φορά ξένο, δίχως να αναφέρεται κάποιο όνομα.

Να σημειωθεί πως ο Κώτσιρας θα ανακοινωθεί, μάλλον, μέσα στην Παρασκευή, καθώς άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των τελευταίων του ιατρικών εξετάσεων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News