Παναθηναϊκός: Ανοιχτό για μεταγραφή σε θέση-έκπληξη

Παναθηναϊκός: Η λάθος προσέγγιση του Ιβάν - Αυτό που δεν είχε προβλέψει

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντανιέλ Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός στρέφεται στα υπόλοιπα ανοικτά θέματα.

Οι πράσινοι θέλουν τις επόμενες ημέρες να έχουν αποκτήσει ακόμη ένα μεσοεπιθετικό, με 2-3 καλές περιπτώσεις να εξετάζονται.

Την ίδια στιγμή, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτης σε θέση… έκπληξη!

Δηλαδή… υπάρχουν πιθανότητες αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, να γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό που θα μπει… σφήνα ανάμεσα στους «βασικούς» Σένκεφελντ και Μάγκνουσον.

Στόχους του Τριφυλλιού είναι να υπάρξει αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση, μπαίνοντας στην τελική ευθεία…

Με Ολυμπιακό ή ΑΕΚ στον τελικό ο Παναθηναϊκός, αν φτάσει μέχρι το τέλος!

«Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ» θα είναι το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, το οποίο σημαίνει πως μια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΑΕΚ πήρε εύκολη πρόκριση απέναντι στον Πανσερραϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός παρότι έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 82′ , κέρδισε τον Άρη και στον δεύτερο αγώνα με 1-0.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός για να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος, θα πρέπει να βρει ανατροπή στη Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΟΚ με το πρώτο ματς να έχει λήξει 2-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Αν το Τριφύλλι περάσει στην επόμενη φάση, θα συναντήσει κατά πάσα πιθανότητα την Λαμία, η οποία κέρδισε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρας με 2-1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News