Παναθηναϊκός: Ανησυχία και εμπιστοσύνη

Παναθηναϊκός: Απίστευτο ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς με τη λήξη!

Ασφαλώς υπάρχει χρόνος να καλυφθούν τα κενά και να προκύψει σοβαρή ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό.

Το κυριότερο είναι πως στο σύνολο του κόσμου παρότι μια ανησυχία επικρατεί, αναδύεται η εμπιστοσύνη που υπάρχει στον προπονητή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε πως έχει τον τρόπο να δημιουργήσει έναν σύλλογο νικητή, όμως η μέχρι στιγμής στελέχωση του ρόστερ προκαλεί φόβο.

Υπάρχουν στοιχεία που δημιουργούν συνθήκες προβληματισμού. Έλλειψη χαφ αλλά και ποδοσφαιριστών με ταχύτητα/ικανότητα να παίξουν σωστά χωρίς μπάλα.

Ο τελικός κριτής είναι πάντοτε το γήπεδο και ο Σέρβος έχει κερδίσει με την δουλειά του το δικαίωμα να κριθεί στο χορτάρι, έχοντας πίστωση χρόνου.

Θα πρέπει πάντως η δουλειά που κάνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδα, να φέρει κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά αποτελέσματα για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κάνει πρωταθλητισμό δίχως βαρβάτο φορ και με τέτοια τρύπα στον άξονά του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News