Παναθηναϊκός: Ανέβηκε στην εκτίμηση των οπαδών

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε στην εκτίμηση των οπαδών

Ανέβηκε στην εκτίμηση των οπαδών ο Ζβόνιμιρ Σάρλια τόσο για την καλή του απόδοση στο ντέρμπι, όσο και για τον τσαμπουκά με τον Τικίνιο, μπροστά στον οποίο δεν μάσησε, κολλώντας το πρόσωπό του πάνω σε εκείνο του αντιπάλου, “ψέλνοντάς” τον.

Ο παίκτης λοιδορήθηκε αρκετά, για τα λάθη του στα φιλικά, για την κακή του απόδοση στα Γιάννενα, για το ότι είναι δεξιοπόδαρος ενώ ο κόουτς όλο το καλοκαίρι έψαχνε αριστεροπόδαρο μπακ.

Επιπλέον το παρελθόν του στην τουρκική Ανκαρουγκουτσού ήταν άσχημο (η ομάδα υποβιβάστηκε, έχοντας…τρύπια οπισθοφυλακή), ε, δεν ήθελε πολύ να βγει γρήγορα η ετυμηγορία για το ποιόν του από ένα κοινό που έχει βαρεθεί να βλέπει στο σύλλογο παιδιά από τα χαμηλότερα ράφια.

Ο Κροάτης, πάντως, το έκανε το καθήκον του την Κυριακή, θυμίζοντας σε πολλά τον παίκτη που την σεζόν 2018-19 ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα κοψίματα σε όλο το κροατικό πρωτάθλημα κι αυτό έδειξε την έφεση να που διαβάζει τις φάσεις, γεγονός που τον οδήγησε στο εξωτερικό. Η

εμπειρία του σε Ρωσία και Τουρκία τον σκληραγώγησε, θέλουμε να ευχόμαστε ότι τον δοκίμασε και τον ωρίμασε ως παίκτη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News