Παναθηναϊκός: Αναζητά κάτι πολύ σημαντικό

«Αν ήμουν ο Πρίφτης, θα έπαιρνα χθες τον Γιόβιτς και τον Φαρίντ»

Ο Παναθηναϊκός ακόμη ψάχνει ταυτότητα. Ακόμα κι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας, ο Ντάριλ Μέικον είναι ότι ακριβώς περιμέναμε: Ένας σούπερ σουτέρ που ότι βάζει μπροστά το τρώει πίσω και ενδεχόμενα βγάζει παθητικό.

ΟΚ, τον Αμερικανό κανείς δεν τον πήρε για την άμυνα του. Μαζί με τον Νέντοβιτς δεν μπορούν να παίξουν πολύ ώρα μαζί γιατί είναι κακοί αμυντικοί. Εδώ με ψηλά σχήματα και χάνει ριμπάουντ ο Παναθηναϊκός αν παίξουν κανένα πεντάλεπτο οι δύο τους θα γίνει πάρτι από τους αντιπάλους.

Με αυτή τη…γεωγραφία στους κοντούς ο Στέφαν Γιόβιτς θα πρέπει να αποδεχθεί βιονικός, μιας και τα καθήκοντά του δεν θα είναι λίγα. Ο άνθρωπος θα πρέπει ταυτόχρονα να κουβαλάει μπάλα, να πασάρει, να οργανώνει, να σκέφτεται.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να γίνει χαμαιλέοντας που προσπαθεί να επιβιώσει αλλάζοντας κάθε εβδομάδα χρώματα, μέχρι να έρθει στο επίπεδο που πρέπει ο Σέρβος και να συνέλθουν (αν συνέλθουν) οι Αμερικανοί ψηλοί του.

Εκείνο που προκαλεί προβληματισμό -πέρα από την εμφανή σύγχυση στο παρκέ -είναι το γεγονός ότι τόσους μήνες μέσα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός ψάχνει ταυτότητα. Και για την ώρα δεν την έχει βρει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News