Παναθηναϊκός: Αναβαθμίζεται ο Παπαπέτρου!

Παναθηναϊκός: Με Παπαπέτρου και τον... βοηθό Πρίφτη η προπόνηση

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και φέτος θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην τελική ευθεία της σεζόν.

Άλλωστε το έλλειμμα ποιότητας συνολικά στο ρόστερ δίνει επιπλέον ευθύνες στον αρχηγό των πρασίνων ο οποίος όχι μόνο δεν εγκατέλειψε το καράβι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έμεινε για να βγει μπροστά. Έδειξε να πιστεύει στον εαυτό του αποφασίζοντας να ανανεώσει την συνεργασία του με το κλαμπ.

Του αρέσει να έχει αρμοδιότητες (εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών) ενώ είναι ολοφάνερη η δουλειά που έχει ρίξει στο σουτ και γενικά στο σκοράρισμα.

Και να ‘ταν μόνο αυτό; Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους δημιουργούς» το Παναθηναϊκού και ας έρχεται από τη θέση «τρία». Βέβαια εδώ και μήνες έχει κάνει την ανάγκη φιλότιμο, αναγκάστηκε να παίξει στο «2 και στο 1» λόγω των απουσιών, ωστόσο με τον καιρό «ελευθερώθηκε» περισσότερο στο Μαρούσι.

Σε πολλούς αγώνες βρήκε χώρο να δημιουργήσει τόσο για εκείνον, όσο και για τους συμπαίκτες του, γεγονός που έδωσε στο παιχνίδι του ακόμα μεγαλύτερο πλουραλισμό. Ωστόσο δεν γίνεται ο πρωταθλητής να τα περιμένει όλα από τον κάπτεν του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News