Παναθηναϊκός: Ανανεώστε τους... ΧΘΕΣ!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 94-83 (Highlights/vid)

Τον Παναθηναϊκό το τέλος της φετινής Ευρωλίγκα τον βρήκε στα πολύ χαμηλά πατώματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το μέλλον θα είναι το ίδιο δυσάρεστο.

Σίγουρα πέρασαν οι εποχές που ονειρευόσουν τρόπαια πριν καν γίνει το τζάμπολ της διοργάνωσης αλλά το παράδειγμα πολλών ομάδων τα τελευταία χρόνια δείχνει πως ακόμα και με χαμηλό μπάτζετ μπορείς να φτιάξεις ρόστερ που να…δαγκώνει.

Γνωρίζουν πλέον οι πάντες πως υπάρχει ένα έτοιμο ρόστερ με Ελληνόπουλα που είναι έτοιμο να διεκδικήσει δάφνες στις επόμενες Ευρωλίγκες.

Έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο που έχει πίσω του παρελθόν, από σερί κατακτήσεις εγχώριων τροπαίων, σε πολύ καλές ηλικίες με πολλά εχέγγυα να αναλάβουν την ηγεσία τα προσεχή έτη.

Ο νταμπλούχος είναι γνωστό πως ακόμα και σε εποχές που τα χρήματα δεν περίσσευαν είχε σαν όπλο την ψυχή, την πίστη των αθλητών του, αλλά και πως όλοι είχαν συγκεκριμένους ρόλους που τους γνώριζαν και τους επέτρεπε να παίζουν ακόμα και πιο πάνω από το ταβάνι τους.

Τι θέλουμε να πούμε; Ανανεώστε Ιωάννη και Ντίνο…χθες!

Δημήτρης Στρατής;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News