Παναθηναϊκός: Ανανέωση... χθες

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή «δώρο» του… Τσάβι Ρόκα!

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά χρόνια να βιώσει τόσο παραγωγικό δίδυμο σαν τους Αϊτόρ-Παλάσιος.

Συγκεκριμένα από την εποχή Σεμπάστιαν Λέτο και Δημήτρη Σαλπιγγίδη την σεζόν 2009-2010.

Ο Ισπανός με 8 γκολ και 10 ασίστ έχει συμμετοχή σε 18 γκολ της ομάδας του, πάνω-κάτω στο 1/3 τερμάτων, με τον Αργεντινό να τον σιγοντάρει, είτε σε δημιουργία, είτε με εκτέλεση!

Επειδή θεωρούμε ότι σύντομα θα σκάσουν προτάσεις για τον Αϊτόρ είναι προς όφελος του κλαμπ να τον καλέσει για πρόωρες διαπραγματεύσεις. Ο 26χρονος εξτρέμ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Οι αποδοχές του δεν ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ και θεωρείται δεδομένο πως θα κληθεί στο τραπέζι για να συζητήσει την ανανέωση της σύμβασής του.

Η παραμονή του στο Κορωπί αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες της διοίκησης που θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια του συνόλου.

Αρκεί να βιαστεί για να μην έχουμε νέα περίπτωση Χουάνκαρ που περιμένει τόσο καιρό να ανανεώσει , φως δεν βλέπει από πουθενά παρόλα αυτά παραμένει κομβικότατος και ένας από τους καλύτερους του τριφυλλιού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News