Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις σε τέσσερα συμβόλαια

Παναθηναϊκός: Πώς να βγει από την ενδεκάδα;

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην επέκταση συμβολαίου του Αϊτόρ θα δοθεί τις προσεχείς ημέρες, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που θα κληθεί για συζητήσεις!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση από πέρυσι τον χειμώνα και το τριφύλλι σκοπεύει να τον επιβραβεύσει βελτιώνοντας τις απολαβές του και κρατώντας τον στην ομάδα για περισσότερα χρόνια Επί της ουσίας είναι θέμα χρόνου η έναρξη των επαφών.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, υπάρχουν ακόμη τρεις Πράσινοι που βρίσκονται σε φάση επέκτασης συμβολαίου.

Οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης και Πέρεθ…

Και με τους τέσσερις, η διοίκηση θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις και σκοπός είναι έως τέλος Νοεμβρίου να υπάρξουν εξελίξεις.

Παναθηναϊκός: Η ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγώνων

Η ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγώνων της χρονιάς είναι ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ήρθε πέρσι για να συμπληρώσει το ρόστερ και στις πρώτες του συμμετοχές είχε υποπέσει σε κάμποσες γκάφες κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε γιατί δεν είχε πάρει ευκαιρίες ο Γιώργος Σιδεράς.

Δεν φαίνεται, ούτε είναι κάτι εξαιρετικό ο Κροάτης μπακ. Το μαρτυρά και το βιογραφικό του, αφού ο έμπειρος στόπερ έχει κινηθεί σε μικρομεσαίες ομάδες.

Όμως, ως τώρα ο υψηλόσωμος μπακ μας συστήνεται ως ένας σοβαρός παίκτης, ο οποίος προσφέρει αξιοπιστία.

Δύσκολα θα κερδίσει πολλά πρωτοσέλιδα ή πηχυαίους τίτλους ο Σάρλια. Σίγουρα θα κερδίσει την προσοχή και τα «μπράβο» του προπονητή του, όπως στα τελευταία ματς.

Ο Ιβάν επιβράβευσε περισσότερο από κάθε άλλον τον Ζβόνιμιρ και τον Πούγγουρα. Εκτελούν όλες τις εντολές του, είναι καλοί τακτικά κι υπηρετούν κατά γράμμα του ποδόσφαιρο του κόουτς.

Κυρίως, ο Κροάτης δικαιώνει τον εαυτό του στην ερώτηση γιατί επέλεξε ο Παναθηναϊκός έναν παίκτη με μέτρια καριέρα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News