Παναθηναϊκός: Ανανεώνουν τρεις - Τι συμβαίνει με Αϊτόρ!

Το ξεχωριστό μήνυμα του Άκη Ζήκου για τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ (pic)

Αμέσως μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πέγεια της Κύπρου και τη χειμερινή προετοιμασία του στο «Νησί της Αφροδίτης», θα μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Μπαρτ Σένκεφελντ για την επέκταση των συμβολαίων τους, τα οποία λήγουν στις 30 Ιουνίου 2023.

Ο πρώτος κύκλος συζητήσεων έχει ήδη γίνει με τους μάνατζερ και των δύο αρχηγών του «τριφυλλιού» κι από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν στην Αθήνα πλέον οι τελικές επαφές, με στόχο να παραμείνουν αμφότεροι μέλη του βασικού «κορμού» του Παναθηναϊκού και τα επόμενα χρόνια.




Στο θέμα του Αϊτόρ, οι (τελικές) συζητήσεις για τη δική του ανανέωση θα πάνε λίγο πιο πίσω χρονικά και θα ολοκληρωθούν προς τις αρχές του νέου έτους, καθώς τότε αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Καταλανός εξτρέμ, ο οποίος συνεχίζει στη Βαρκελώνη το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση που έκανε στο χιαστό τον περασμένο Οκτώβριο.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει επισημάνει εδώ και μία εβδομάδα το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να «πέσουν οι υπογραφές» με τον Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος είναι στην τελική ευθεία για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2025.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News