Παναθηναϊκός: Αναμένοντας τη μεταγραφή «κλειδί»!

Πρίφτης: «Υπάρχουν εκκρεμότητες - Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ!»

Πως και πως περιμένουμε την επιλογή του κόουτς Πρίφτη για τον παίκτη που θα κληθεί φέτος να τρέξει τις επιθέσεις του νταμπλούχου.

Με έναν ικανό play maker η επίθεση θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με κάποιον στρατηγό στο παρκέ η ομάδα θα δουλεύει πέρα από ατομικές δράσεις και με κίνηση μακριά από τη μπάλα, με σημείο αναφοράς στη θέση 1 που θα μπορεί να αναμείξει πολλά πρόσωπα στην επίθεση.

Θα είναι σημαντικό για τον κόουτς να εντάξει στη προκειμένη φάση έναν περιφερειακό που θα μπορεί να πατά στο ζωγραφιστό όπως ο Καλάθης απορροφώντας προς όφελος της ομάδας ακριβώς αυτή του την ικανότητα να “μαζέψει” την άμυνα γύρω του και να ανοίξει χώρους για τους υπολοίπους.

Η λεπτομέρεια στην ένταξη των δεξιοτήτων άλλωστε του κάθε παίκτη με τρόπο που θα “δώσει” στην ομάδα είναι το παν σε ένα τόσο ευαίσθητο πλαίσιο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News