Παναθηναϊκός - Ανάλυση: Τα ατού, οι κίνδυνοι και τα ερωτηματικά με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Το καλύτερο πράσινο ξεκίνημα την τελευταία τετραετία

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη κατάμεστη Λεωφόρο και εμείς πάμε να αναλύσουμε τον σημερινό αγώνα.

Αρχικά, οι Πράσινοι αναμένεται να στηριχθούν και πάλι στους εξτρέμ τους οι οποίοι συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο το γκάζι από πέρσι ενώ τα μεγάλα ατού είναι η ομοιογένεια της ομάδας και ο κόσμος.

Οι Παλάσιος και Αϊτόρ είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και όλα θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό από την δική τους απόδοση.

Από την άλλη, το Τριφύλλι έχει απουσίες αλλά και ποδοσφαιριστές χωρίς ρυθμό στην αμυντική γραμμή και θα βρει μπροστά του μια ομάδα με πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στο αμυντικό κομμάτι ώστε να πάρει αυτό που θέλει από τον σημερινό αγώνα.

Τέλος, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον Παναθηναϊκό αλλά και για την ΑΕΚ.

Για τον γηπεδούχο τα ερωτηματικά βρίσκονται στην άμυνα καθώς δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσουν οι Μάγκνουσον και Σένκεφελντ αλλά και το κατά πόσο μπορεί ο Γκάνεα να μπει στα παπούτσια του Χουάνκαρ ενώ η ΑΕΚ είναι πραγματικά ένας γρίφος σε ότι αφορά την διάταξη και τα πρόσωπα, ο οποίος θα λυθεί το βράδυ της Κυριακής στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News