Παναθηναϊκός: «Αναλάβαμε δωδέκατο, τον φτάσαμε πέμπτο - Διέκοψαν την συνεργασία μας»

Παναθηναϊκός: «Αναλάβαμε δωδέκατο, τον φτάσαμε πέμπτο - Διέκοψαν την συνεργασία μας»

Ο πρώην βοηθός του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, Σεγκέι Κουζνέτσοφ, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ρουμάνο προπονητή.

Σχετικά με την γνωριμία του με τον Μπόλονι, ο Κουζνέτσοφ ανέφερε πως: «Γνώρισα τον Λάζλο Μπόλονι σε ένα προπονητικό camp στην Ισπανία. Μιλήσαμε για πολλές ώρες. Όταν ανέλαβε χρέη προπονητή στον Παναθηναϊκό, με κάλεσε αμέσως στην Αθήνα».

Ο έμπειρος βοηθός, αν και δήλωσε σίγουρος για τις ικανότητές του, δεν έκρυψε ένα μικρό παράπονο σχετικά με την έκτακτη απομάκρυνσή τους από το προπονητικό τιμ. «Πήραμε τον Παναθηναϊκό από την 12η θέση και τον φτάσανε ψηλά, ενώ δεν είχε μείνει πολύς καιρός για το πέρας του πρωταθλήματος. Ήμασταν πέμπτοι αλλά διέκοψαν την συνεργασία μας πριν το καλοκαίρι».

Τέλος, ο Κουζνέτσοφ ανέφερε πως νιώθει εμπιστοσύνη για τις δυνατότητές του, χωρίς αυτό να αποτελεί μία καθαρά προσωπική γνώμη. «Έχω πολλή εμπειρία στις πλάτες μου, και δε το λέω με αλαζονεία. Ενδιαφέρονται για μένα πολλές χώρες, αλλά θα ήθελα να παραμείνω και να δουλέψω στην Ουγγαρία. Όταν δίνεις στους φαν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, πιο επιθετικό, αυτό είναι κάτι που εμένα προσωπικά με ενθουσιάζει ιδιαίτερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News