Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει Πρίφτη και... μεταγραφές!

«Πρασινίζει» ο Πρίφτης!

Επαναπατρίζεται για χάρη του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Πρίφτης.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο Καζάν, ο Έλληνας κόουτς αποφάσισε να αφήσει την Ούνιξ και να αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού», αντικαθιστώντας τον Όντεντ Κάτας.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει οριστική συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί, πιθανότατα σήμερα (25/6).

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Πρίφτη με τη ρωσική ομάδα είχε οψιόν και για την επόμενη σεζόν, αλλά για να ενεργοποιηθεί αυτή θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς ο 52χρονος προπονητής πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στον οποίο είχε εργαστεί το 2014, ως βοηθός τότε του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Μετά την ανακοίνωση του ΔΗμήτρη Πρίφτη, σειρά θα πάρουν οι μεταγαρφές. Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις με πάικτες, αλλά ο προπονητής θα πρέπει να εγκρίνει κάθε κίνηση…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News