Παναθηναικος - Αναγεννηση Καρδιτσας Live Streaming | Panathinaikos - Anagennisi

Παναθηναικος - Αναγεννηση Καρδιτσας Live Streaming

Παναθηναικος – Αναγεννηση Καρδιτσας Live Streaming

Παναθηναικος – Αναγεννηση Καρδιτσας Live Streaming:

Και τώρα Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας την Τετάρτη (17:00).

Panathinaikos – Anagennisi Live Streaming

Το «τριφύλλι» αφήνει πίσω του την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και βλέπει πλέον τον δεύτερο τη τάξει θεσμό στην Ελλάδα. Για τον οποίο μάλιστα είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί βασικό στόχο της σεζόν. Οι «πράσινοι» αγνοούν τη νίκη στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αφού πριν από το 0-0 με τον Ολυμπιακό είχε προηγηθεί η ήττα με 3-1 από τον Βόλο.

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως, είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ούτως ώστε να επιστρέψουν ταυτόχρονα τα χαμόγελα στο σύλλογο και παράλληλα να μπουν οι βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μετά την πρόκριση επί του Βόλου, ο Παναθηναϊκός πήρε το πιο αδύναμο αντίπαλο, βάσει ονόματος, αφού η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί δείχνουν ένα πολύ συγκροτημένο σύνολο αυτή τη σεζόν, κάτι που ισχύει και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Αναγεννηση Καρδιτσας Live Streaming

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι στην 4η θέση με πέντε βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Βέροια (24 έναντι 19. Έχοντας βέβαια και δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ στο Κύπελλο τα πάει ακόμη καλύτερα. Έχουν τέσσερις προκρίσεις, μέχρι στιγμής επί Βέροιας, Αλμωπού Αριδαίας, Καλλιθέας και Αγίου Νικολάου. Μάλιστα με την κρητική ομάδα, τα παιχνίδια ήταν διπλά και είχαν ισάριθμες νίκες (1-0, 5-0)!

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιοβάνοβιτς έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Σάντσες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντιθέτως, αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του Καρλίτος, όπως και του Αϊτόρ. Ο τελευταίος αποκόμισε ένα τραυματισμό από το ντέρμπι. Λογικά στην κορυφή της επίθεσης θα είναι και πάλι ο Ιωαννίδης, όμως αν ο Ισπανός αρχισκόρερ είναι έτοιμος, θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πάντως είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Βιτάλ και Αλεξανδρόπουλο να αποτελούν πρώτες επιλογές να πάρουν φανέλα βασικού. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παπαπέτρου με βοηθούς τους Κωσταρά, Δημητριάδη, τέταρτο τον Καραντώνη, με VAR τον Σιδηρόπουλο και βοηθό VAR τον Πάτρα.

Παναθηναικος – Αναγεννηση Καρδιτσας Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Αναγεννηση Καρδιτσας

Παναθηναικος – Αναγεννηση Καρδιτσας Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/19_1_2022_17_00_panathinaikos_anagennisi_karditsas/47-1-0-24990

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News