Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Τέταρτος με αγώνα λιγότερο ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της Superleague

Σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Αναγέννηση επιθυμεί να πάρει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Αναγέννηση Καρδίτσας για τον πρώτο αγώνα του προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας (17:00). Οι «πράσινοι» αγνοούν τη νίκη στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αφού πριν από το 0-0 με τον Ολυμπιακό είχε προηγηθεί η ήττα με 3-1 από τον Βόλο. Το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως, είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση. 

Αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Σάντσες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντιθέτως, αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του Καρλίτος, όπως και του Αϊτόρ.

Οι Θεσσαλοί δείχνουν ένα πολύ συγκροτημένο σύνολο, κάτι που ισχύει και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι στην 4η θέση με πέντε βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Βέροια, ;eχοντας βέβαια και δύο παιχνίδια λιγότερα. Sτο Κύπελλο τα πάει ακόμη καλύτερα. Έχουν τέσσερις προκρίσεις, μέχρι στιγμής επί Βέροιας, Αλμωπού Αριδαίας, Καλλιθέας και Αγίου Νικολάου.

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport3HD.

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε και περιμέναμε. Δεν ήταν εύκολο ματς γιατί είχαμε απέναντί μας μία ομάδα καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Το 1ο ημίχρονο δεν ήταν καλό, δεν είχε ρυθμό, δεν υπήρχαν φάσεις. Στο 2ο μέρος πιστεύω καταφέραμε να επιβάλλουμε τον εαυτό μας αλλά μας έλειψαν πράγματα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες από αυτό που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο», το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ντέρμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News