Παναθηναϊκός: Αν μείνει, σε τι θέση θα παίξει ο Μπρέι;

Μπρέι: «Να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα - Αυτά μας στοίχισαν στον δεύτερο τελικό»

Θα μείνει στην ομάδα ο ΤΤ Μπρέι; Κι αν ναι θα υπολογίζεται περισσότερο στη θέση 1;

Σημειωτέον, ότι ο έμπειρος Αμερικανός είναι σκόρερ και σουτέρ παρά οργανωτής. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ούτε όμως κουμπώνει με τη μικρή αγγελία που είχε δημοσιεύσει ο Παναθηναϊκός από πέρσι το καλοκαίρι όταν πέρασαν κάμποσοι (Μακ, Σάικς, Τζάκσον) των οποίων ο νους ήταν πιότερο στο πως να δημιουργήσουν για πάρτη τους κι όχι για τους συμπαίκτες τους.

Η μία και μοναδική αστοχία του Γιώργου Βόβορα στο προηγούμενο καλοκαιρινό παζάρι …βασάνισε την ομάδα για αρκετό καιρό. Το θέμα είναι μην έχουμε και φέτος τα ίδια, αφού δεν φαίνεται να προκύπτει μεγάλη …ζέστη για κλασάτο πόιντ γκαρντ μιας και τα λεφτά που δίνονται για ανανεώσεις σε Παπαπέτρου, Χεζόνια στερούν την ευκολία κίνησης στο παζάρι.

Σε αυτή την περίπτωση ο κόουτς Πρίφτης θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τους παίκτες που ήδη είναι μέλη του ρόστερ με τον Μπρέι και τον Μποχωρίδη να βγαίνουν μπροστά χωρίς κανείς τους να είναι ενθουσιασμένος παίζοντας σε ρόλο κουμανταδόρου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News