Παναθηναϊκός: Αν φύγει θα αφήσει την αίσθηση πως κάτι χρωστάει

Διούδης: "Αρμόδιος ο προπονητής να δώσει λύσεις"

Είναι το πρώτο καλοκαίρι που θα ανοίξει κουβέντα για το αν αξίζει ο Σωκράτης Διούδης να είναι βασικός.

Αν ο παίκτης φύγει, θα το κάνει έχοντας αποκτήσει πολλούς πιστούς παρά τις αδυναμίες του που ακόμα δεν έχει βελτιώσει (σαν το παιχνίδι με τα πόδια).

Κάμποσα ματς του στο ελληνικό πρωτάθλημα συγκαταλέγονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα που έχουμε δει από τερματοφύλακες του συλλόγου, αδύνατο να τα περιγράψεις σε όποιον δεν τα έχει δει, όμως από την άλλη αυτά ξεχνιούνται γρήγορα γιατί δεν συνδυάζονται με τίτλους και διακρίσεις.

Η γνώμη μας είναι ότι αν ο διεθνής πορτιέρο κάνει το βήμα για το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός θα του λείψει – θα του λείψει κυρίως η αντιμετώπιση του αληθινού σταρ και του αρχηγού της ομάδας που εδώ απολαμβάνει και δεν αποκλείουμε να τον ξαναδούμε στο Κορωπί κάποια στιγμή – άλλωστε και ο Σωτήρης Νίνης που για τους ίδιους λόγους έφυγε, μετά ξαναγύρισε.

Όπως και να χει, με το πέρασμα του χρόνου η ανάμνηση αυτών των μεγάλων εμφανίσεων θα ενισχύσει την υστεροφημία του Διούδη, αφού στα χειρότερα χρόνια του κλαμπ ήταν ένας από τους ελάχιστους που ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Αν αποχωρήσει θα το κάνει σαν κύριος, έστω κι αν το κάνει νωρίτερα από όσο έπρεπε, έστω κι αν στο τέλος τον χωρισμό θα τον έχει απαιτήσει, αφήνοντας μας την αίσθηση ότι κάτι χρωστάει…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News